Azjaci słyną z spożywania przedziwnych rzeczy. Jednym z oryginalniejszych produktów jest egzotyczny alkohol z wężem w środku. Trunek ten nazywa się winem z węża, powstaje poprzez zalanie oczyszczonych martwych węży ryżowym alkoholem. Następnie egzotyczny trunek fermentuje od kilkudziesięciu do nawet 100 dni. Oprócz węży w butelkach umieszcza się też skorpiony, gekony czy koniki morskie. Więcej o mocnych trunkach
Komu polać ?
"Dżony Snaker - Konik Morski limited edition"
Pener, skusisz się na seteczkę Dżonego Snekera ?
Reszta w komentarzach
No to czekamy na trunek "C🤬jówka"
jak oni to wpychają do butelek ?!!?
A gimnazjaliści niech się dalej chwalą, jak to Barmańska ich "pokopała' ; D
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
M................k
2012-08-21, 21:10
Ciekawe, czy trzepie bardziej niż czyste alkohole o tym samym woltażu
c................y
2012-08-21, 21:14
ostatnio mialem okazje sprobowac, wlasnie taka z wezem trzymajacym w zebach skorpiona. nie wiem, ile dokladnie ma to %, bo nigdzie nie bylo napisane, ale wydaje sie mocniejsze niz wodka.
a potem wyp🤬oli człowieka na lewą strone
t................a
2012-08-21, 21:17
Gady to fascynujące zwierzęta. Sam mam gekona i nie wiem jak można takie wspaniałe zwierzę zabić tylko dlatego, żeby zrobić z niego "bajerancką" nalewkę.
@Alfa i Omega
No co Ty, gimbaza pija jacka danielsa!
Jaka jest moc tego trunku

?
G................n
2012-08-21, 21:30
@trauma daj gekona to ci pokaże
Nie kumam tego. Przecież przez to że te ścierwo jest w środku to jest o wiele mniej alkoholu i jeszcze trzeba o wiele więcej zapłacić. Mózg rozj🤬y.
O................s
2012-08-21, 21:41
a teraz pytanie na serio, próbował ktoś czegoś takiego? jestem ciekawy jak smakuje.
Byłem na wyjeździe w Chinach w tym roku, tam były takie same "dystrybutory" wężówki, skorpionówki i innych. W mocy to jest coś pomiędzy wódką, a spirytusem, a w smaku coś jak żubrówka z posmakiem koniaku i jakimiś ziołami. Dobre na próbę, ale na dłuższą metę nie polecam.
Nie kumam tego. Przecież przez to że te ścierwo jest w butelce to jest o wiele mniej alkoholu i jeszcze trzeba za to o wiele więcej zapłacić. Mózg mi wybuchł. Idę dalej pić piwo.
Sorki za dwa komentarze. Coś mi się net przyciął.
W................d
2012-08-21, 21:44
@up
Piwo dobra rzecz, ale mimo wszystko warto czasem spróbować czegoś nowego... k🤬a