Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
JoSeed 2025-04-04, 16:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-04-04, 16:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mesjans 2025-04-04, 17:39
Nie tylko widzowie klaszczą.
Zgłoś
Gesiu96 2025-04-04, 18:57
Zgłoś
JoSeed 2025-04-04, 19:05 2
Zgłoś
DeLux 2025-04-04, 19:09 1
To są szynki ćmoku
Zgłoś
Gesiu96 2025-04-04, 19:34
JoSeed napisał/a:

Idź swoją drogą i omijaj mnie szerokim łukiem, będziesz szczęśliwszy

Będzie ciężko bo jesteś pod każdym filmem 😑 ale postaram się. Ale pomimo tego życzę miłego dnia 😉
Zgłoś
JoSeed 2025-04-04, 20:09 1
Gesiu96 napisał/a:

Będzie ciężko bo jesteś pod każdym filmem 😑 ale postaram się. Ale pomimo tego życzę miłego dnia 😉

Dziękuję i wzajemnie
Wystarczy kliknąć "ignoruj" i już mnie nie widzisz
Zgłoś
Bloblas 2025-04-04, 22:03
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-04, 23:48 1
Zgłoś
trawa 2025-04-05, 0:00
Ma czym potrząsać ,to potrząsa,na kij drązyć.
Zgłoś
pylaochos 2025-04-05, 0:06
Zgłoś
Rangraf 2025-04-05, 1:56
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-04-05, 6:55
Kolega prosi o imię tej artystki.
Zgłoś
esa 2025-04-05, 10:50 1
Cezzar napisał/a:

A czy ja Ci wyglądam na masochistę? xD Nigdy w życiu się nie dam namówić na żadne związki, śluby, kaszojady itd.. Za dużo jest przykładów dookoła.. Szkoda życia na takie rzeczy
Piwniczne życie gwarantuje mi spokój, niezależność (na razie jeszcze nie ) A szczury były, ale się wyprowadziły, na szczęście nawet one nie chcą ze mną mieszkać

brawo,baby to huby. żadnych kosztów dodatkowych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem