📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Fears napisał/a:
@: Nie jebnął płasko jak decha, ten styl się nazywa Døds i są nawet mistrzostwa z tego stylu w Norwegii. Autor nazywa się ken storn i regularnie postuje tego typu skoki.
Tego nie wiedziałem. Dzięki za info.

panowie, po to wrzucil kamien, zeby rozbic tafle wody i wskoczyl juz nie jak w beton
Po to był ten kamień aby zaburzyć napięcie powierzchniowe wody. Inaczej by się połamał.
Fears napisał/a:
@: Nie jebnął płasko jak decha, ten styl się nazywa Døds i są nawet mistrzostwa z tego stylu w Norwegii. Autor nazywa się ken stornes i regularnie postuje tego typu skoki.
To samo chciałem powiedzieć, ale ze tak się nazywa to nie wiedziałem. Koles łapami i nogami rozbija tafle wody i nic tam mu się nie dzieje
Latissimus napisał/a:
Kiedy z 5 m na nogi skoczyłem, to myślałem, że mi jaja urwało.
Tak myślałeś?
A zajrzyj i sprawdź.

Fears napisał/a:
@: Nie jebnął płasko jak decha, ten styl się nazywa Døds i są nawet mistrzostwa z tego stylu w Norwegii. Autor nazywa się ken stornes i regularnie postuje tego typu skoki.
Ło Panie, faktycznie. A gość wygląda jak 200% rasowego Wikinga

Novotko napisał/a:
panowie, po to wrzucil kamien, zeby rozbic tafle wody i wskoczyl juz nie jak w beton
Fajnie że to pomaga tyle co używanie klaksonu by zatrzymać samochód co jedzie na czołówkę. Robiono badania i eksperymenty z wrzucania młota roboczego przed skokiem i nic to nie pomaga. Jakby nie patrzeć wody w tym miejscu nadal jest tyle samo, ona nie robi się mniejsza/ rzadsza/ masy jej ubywa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie