Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bazyli.Kapusta 2025-03-26, 14:16 1
Fears napisał/a:

@: Nie jebnął płasko jak decha, ten styl się nazywa Døds i są nawet mistrzostwa z tego stylu w Norwegii. Autor nazywa się ken storn i regularnie postuje tego typu skoki.

Tego nie wiedziałem. Dzięki za info.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-26, 14:26
On jeszcze nie wie, że nie żyje
Zgłoś
213213 2025-03-26, 15:09
k🤬a, 4 sekundy spadania to prawie 40 metrów. przypomnijmy:

Powyżej 25 metrów (ok. 8 pięter) – śmierć jest wysoce prawdopodobna, zwłaszcza przy niewłaściwym ułożeniu ciała.

Powyżej 30 metrów – niemal pewna śmierć w wyniku obrażeń wewnętrznych, złamań i utraty przytomności.

Powyżej 50 metrów – ciało uderza o wodę z siłą porównywalną do uderzenia w beton.
Zgłoś
Novotko 2025-03-26, 15:12 3
panowie, po to wrzucil kamien, zeby rozbic tafle wody i wskoczyl juz nie jak w beton
Zgłoś
Kurisu 2025-03-26, 15:52
Po to był ten kamień aby zaburzyć napięcie powierzchniowe wody. Inaczej by się połamał.
Zgłoś
ProVVe 2025-03-26, 15:59
Fears napisał/a:

@: Nie jebnął płasko jak decha, ten styl się nazywa Døds i są nawet mistrzostwa z tego stylu w Norwegii. Autor nazywa się ken stornes i regularnie postuje tego typu skoki.

To samo chciałem powiedzieć, ale ze tak się nazywa to nie wiedziałem. Koles łapami i nogami rozbija tafle wody i nic tam mu się nie dzieje

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
StickerBomb 2025-03-26, 16:41
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Ze on to k🤬a przeżył! Jebnął płasko jak decha. Ciekawe w jakim stanie są teraz jego podroby?

Ten kamyk nie był rzucony od tak sobie, zburzył płaską taflę wody aby wiking mógł wejść w nią gładko.
Zgłoś
Latissimus 2025-03-26, 17:11
Kiedy z 5 m na nogi skoczyłem, to myślałem, że mi jaja urwało.
Zgłoś
Damz 2025-03-26, 17:29
Przecież typ wszedł w wodę dokładnie tak jak chciał czyli nogi i ręce do przodu. Na yt pełno filmików jak skaczą w taki sposób z dużych wysokości i w trakcie lotu odp🤬lają różne akrobacje.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-27, 8:13
Latissimus napisał/a:

Kiedy z 5 m na nogi skoczyłem, to myślałem, że mi jaja urwało.

Tak myślałeś?
A zajrzyj i sprawdź.
Zgłoś
Krak 2025-03-27, 10:32
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Ze on to k🤬a przeżył! Jebnął płasko jak decha. Ciekawe w jakim stanie są teraz jego podroby?

tu jest taka jedna co skacze i ciągle żyje

Zgłoś
yellow87 2025-03-27, 11:59
Fears napisał/a:

@: Nie jebnął płasko jak decha, ten styl się nazywa Døds i są nawet mistrzostwa z tego stylu w Norwegii. Autor nazywa się ken stornes i regularnie postuje tego typu skoki.

Ło Panie, faktycznie. A gość wygląda jak 200% rasowego Wikinga
Zgłoś
wooshko 2025-04-02, 11:37
Novotko napisał/a:

panowie, po to wrzucil kamien, zeby rozbic tafle wody i wskoczyl juz nie jak w beton

Fajnie że to pomaga tyle co używanie klaksonu by zatrzymać samochód co jedzie na czołówkę. Robiono badania i eksperymenty z wrzucania młota roboczego przed skokiem i nic to nie pomaga. Jakby nie patrzeć wody w tym miejscu nadal jest tyle samo, ona nie robi się mniejsza/ rzadsza/ masy jej ubywa.
Zgłoś