👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś, Sadistic był portalem, na którym umieszczało się czarny humor. Teraz jest on niestety tylko domieszką pomiędzy różnymi, mało ciekawymi obrazkami i filmikami. Mam nadzieję, że przynajmniej admin teraz zarabia dużo na tym serwisie...

Aż specjalnie coś napiszę w tym temacie, żeby było mi łatwiej go śledzić
Żeby nie było offtopu... faktycznie mokre

Żeby nie było offtopu... faktycznie mokre

A najzabawniejsze że pani Madame du Barry sama dała piwo w tym temacie...
Epic Fail?
Jak dla mnie to żeński odpowiednik aexalvena, której zależy na wywoływaniu jałowych dyskusji jak np z ziomiczem.
I bardzo już prosze nie offtopować w temacie

Epic Fail?
Jak dla mnie to żeński odpowiednik aexalvena, której zależy na wywoływaniu jałowych dyskusji jak np z ziomiczem.
I bardzo już prosze nie offtopować w temacie

tolklu napisał/a:
chciałbym żeby to nie był PS czy inny faker
żadna fotoszopka, dobre szkło makro, oświetlenie i uzyskujesz taki efekt.

ziomicz napisał/a:
żadna fotoszopka,
Właśnie, słuchaj jej.
Nikt nie wie o fs tyle co ziomicz

Bóg napisał/a:
Właśnie, słuchaj jej.
Nikt nie wie o fs tyle co ziomicz![]()
kwestia dobrego szkła i retusz jest znikomy, masz jak najmniejszą wiedzę w tej dziedzinie, a notorycznie się udzielasz. najlepiej krytykuje się innych, no cóż lubię się pośmiać z takich osób. masz mi coś do powiedzenia, bądź zarzucenia- zapraszam na pw.

ziomicz napisał/a:
masz jak najmniejszą wiedzę w tej dziedzinie
Owszem jestem laikiem w kwesti przerabiania zdjęć, dlaczego ?
Nie widze takiej potrzeby.
Podczas gdy każda twoja focia jest albo czarnobiała albo rozjaśniona, powiedz - czy aż tak bardzo się wstydzisz upadku w społeczńości sadystów przez swoją twarz czy musisz też ją przerabiać by zaistnieć chociaż w internetowej społeczności ?
Nie lubie przerabiania zdjęć, bo po co ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie