Kiedyś, Sadistic był portalem, na którym umieszczało się czarny humor. Teraz jest on niestety tylko domieszką pomiędzy różnymi, mało ciekawymi obrazkami i filmikami. Mam nadzieję, że przynajmniej admin teraz zarabia dużo na tym serwisie...

Ja p🤬le, ale macie problemy i nawięcej problemów mają zawsze Ci którzy najmniej robią. Proponuje wam znaleźć "sadystyczny" materiął w sieci i go wrzucić a nie p🤬lić od rzeczy. P🤬leni malkontenci z postawą roszczeniową. Bo mi się należy czarny humor. Wcześniej też były wruzcane tu materiały niezwiażane z sadyzmem. W ogóle jak jesteście tacy twardzi to zdefiniujcie "sadystyczny" materiał godny tej strony. A jak nie to połamcie sobie palce i lepiej nic nie piszcie bo aż żal was czytać.

Ja tu nie mówię o pojedynczych tematach. Teraz co drugi wątek, to kompletny shit, powinno się nałożyć jakiś filtr na takie gówno ! Poza tym ja też proponuję znaleźć godny materiał, a potem go wrzucać. A nie jakieś p🤬lone owady z google grafika. Ja p🤬le ! Ten portal się już mija z celem ! Teraz się liczy tylko walka o piwa ! I naprawdę, nie przeszkadzają mi tutaj materiały nie związane z czarnym humorem, dopóki są ciekawe !

proszę wybaczyć ale c🤬j wam do naszego narzekania, narzekamy bo mamy do tego p🤬lone prawo państwo "zajebiście moderatorzy i obrońcy sadola" to że wp🤬lacie potężne gówno nie jest naszą winą a waszą bo to właśnie wy tworzycie tematy rodem z digarta
jak będę chciała to stronę zmienia jak nie to nie żaden j🤬y moderatorek nie będzie mi tutaj wypisywał co mam robić i co oglądać
sadistic.pl zrobił się p🤬lonym syfem, nie dziwie się że wszyscy stąd sp🤬alają
jak będę chciała to stronę zmienia jak nie to nie żaden j🤬y moderatorek nie będzie mi tutaj wypisywał co mam robić i co oglądać
sadistic.pl zrobił się p🤬lonym syfem, nie dziwie się że wszyscy stąd sp🤬alają

Madame du Barry napisał/a:
nie dziwie się że wszyscy stąd sp🤬alają
To sp🤬alaj

No właśnie o co to całe p🤬lenie? Nie podoba się to idź gdzie indziej.
Aż specjalnie coś napiszę w tym temacie, żeby było mi łatwiej go śledzić
Żeby nie było offtopu... faktycznie mokre

Żeby nie było offtopu... faktycznie mokre

podpis użytkownika
youtube.com/user/Biskup007
A najzabawniejsze że pani Madame du Barry sama dała piwo w tym temacie...
Epic Fail?
Jak dla mnie to żeński odpowiednik aexalvena, której zależy na wywoływaniu jałowych dyskusji jak np z ziomiczem.
I bardzo już prosze nie offtopować w temacie

Epic Fail?
Jak dla mnie to żeński odpowiednik aexalvena, której zależy na wywoływaniu jałowych dyskusji jak np z ziomiczem.
I bardzo już prosze nie offtopować w temacie

tolklu napisał/a:
chciałbym żeby to nie był PS czy inny faker
żadna fotoszopka, dobre szkło makro, oświetlenie i uzyskujesz taki efekt.

ziomicz napisał/a:
żadna fotoszopka,
Właśnie, słuchaj jej.
Nikt nie wie o fs tyle co ziomicz

Bóg napisał/a:
Właśnie, słuchaj jej.
Nikt nie wie o fs tyle co ziomicz![]()
kwestia dobrego szkła i retusz jest znikomy, masz jak najmniejszą wiedzę w tej dziedzinie, a notorycznie się udzielasz. najlepiej krytykuje się innych, no cóż lubię się pośmiać z takich osób. masz mi coś do powiedzenia, bądź zarzucenia- zapraszam na pw.

ziomicz napisał/a:
masz jak najmniejszą wiedzę w tej dziedzinie
Owszem jestem laikiem w kwesti przerabiania zdjęć, dlaczego ?
Nie widze takiej potrzeby.
Podczas gdy każda twoja focia jest albo czarnobiała albo rozjaśniona, powiedz - czy aż tak bardzo się wstydzisz upadku w społeczńości sadystów przez swoją twarz czy musisz też ją przerabiać by zaistnieć chociaż w internetowej społeczności ?
Nie lubie przerabiania zdjęć, bo po co ?