📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27

Halman napisał/a:
ooo, i jest ekspertunio od oskarowych ustawek, można śmiało rzec; baran niedokończony
Boże co za frajer, łykasz wszystko co ci zagrają w tv
Zbysław napisał/a:
Boże co za frajer, łykasz wszystko co ci zagrają w tv
oglądam tylko rosjską telewizję a ona nie kłamie....

Ta jego KOCHANA ŻONA popuszcza szpary na boku, ale "Will im pobłogosławił"
Co za lewacki mental!
I teraz rżnie bohatera, bo w jej obronie przypajacował

I teraz rżnie bohatera, bo w jej obronie przypajacował

Myślał , że jak jest czarny to mu wszystko wolno . Ukłon w stronę Willa , inni by się sp🤬dzili. Ja z resztą pewnie też...
silas78 napisał/a:
puść sobie klatka po klatce: 1. na początek wystawia mu się tą stroną twarzy, która ma być zliściowana, mimo, że normalną reakcją istoty ludzkiej byłoby instynktowne cofnięcie = liścia mógłby załapać, ale odruchowego cofania nie da się opanować, chyba, że się jest przygotowanym na taką akcję
2. głowa mu odskakuje ze 40 cm dalej, niż można by wnioskować po geometrii toru i sile liścia=musieli to parę razy ćwiczyć, ale i tak moja nota jest 3/10
Też uważam patrząc po trajektorii ruchu dłoni że nie dotknął twarzy, dwa to ze tam były mikrofony było by slychać plaśnięcie od liścia a nic takiego nie ma.
Słabizna. no ale skoro oglądalność spada to się chwytają takich głupich pomysłow.
Murzyni to 8%nominowanych do Oscara a odpowiadają za 100% przemocy wobec czarnych na tej gali
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie