Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Wilno jest Polskie
fatherland • 2013-08-01, 22:01
Kibice Lecha Poznań odśpiewują hymn Polski pod Ostrą Bramą. Według mnie dobrze jest pokazać, że Wilno to Polskie miasto, tak samo jak Królewiec i Lwów ! Filmik z 01.08.2013

A tutaj całość:

Dla niezorientowanych: Operacja "Ostra Brama"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-02, 12:43 2
Nic tak nie poprawia humoru jak gimbonacjonalistyczny ból dupy krzywo zindoktrynowanych kretynów, którzy stosunków polsko-litewskich będą się dopiero uczyć w szkole, o ile kiedykolwiek wyjdą z podstawówki.

xenofantor napisał/a:

niech wszystkim którzy pisza antyposkie komentarze usuwają konta z sadola

Duża litera na początku zdania, brak interpunkcji i polskich znaków - Twój komentarz jest niezgodny z zasadami POLSKIEJ pisowni, ergo (trudne słowo, zajrzyj do słownika) jest antypolski - kasuj konto, inteligencie.

Nieważne, że historia mówi co innego, ważne, że mózgi wyprane i nadal można jechać po lewakach, czyli wszystkich, którzy nie zgadzają się z quasi-patriotycznym bezmózgowiem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 13:16
piorun22 napisał/a:

ja bym sie z nimi zamienił za sosnowiec i radom

A ty znowu siedzisz o pier****sz o radomiu i sosnowcu
20 filmow obejrzanych o polsce i podobne i ciagle ten sam komentarz... Plyta ci sie zaciela? Wyjedz za granice jak ci sie nie podoba
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 13:22
Ale debile, wszędzie trzeba się wstydzić za Polaków
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 13:46
RavenRR napisał/a:

Nic tak nie poprawia humoru jak gimbonacjonalistyczny ból dupy krzywo zindoktrynowanych kretynów, którzy stosunków polsko-litewskich będą się dopiero uczyć w szkole, o ile kiedykolwiek wyjdą z podstawówki.

Duża litera na początku zdania, brak interpunkcji i polskich znaków - Twój komentarz jest niezgodny z zasadami POLSKIEJ pisowni, ergo (trudne słowo, zajrzyj do słownika) jest antypolski - kasuj konto, inteligencie.

Nieważne, że historia mówi co innego, ważne, że mózgi wyprane i nadal można jechać po lewakach, czyli wszystkich, którzy nie zgadzają się z quasi-patriotycznym bezmózgowiem.

weź wysmaruj dupe wiesz czym, pseudointeligencie, czy jak wolisz ćwierć inteligencie gdy ja chodziłem do szkoły to ty wjeżdzałęs pod szafe na nocniku. Hui CJ W Dópppppppe pozatym
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 13:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-02, 20:31
"Jestem patriotą. Kocham Polskę jestem okrutnym faszystą i tradycjonalistą.
Ale.
Wilno nigdy nie było polskie. Zawsze litewskie. Królewiec (czy jak kto tam Kaliningrad) i Lwów to akurat nasze. Szczególnie Lwów który był ewenementem jeśli chodzi o mniejszość (a w zasadzie większość) narodową Polaków.

EDIT

chociaż za inicjatywę wielkie piwo niech srają w gacie cwaniaki pieprzone"

Coś Ci się pomyliło kolego. Królewiec nigdy nie był Polski, Wileńszczyzna i Lwów jednak takie były.

pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Polacy_na_Kresach_1931.PNG
pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Poland1937linguistic.jpg
pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Bev%C3%B6lkerungsverteilung_Ostmitteleuropa...
Zgłoś
yastrzab91 2013-08-03, 17:57
tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem