Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kuba1986 2025-06-05, 22:14
Zpider napisał/a:

gówno do usunięcia. co to robi na sadystyku?

Jak chcesz usunąć konto, to napisz do admina
Zgłoś
Ziebaj Wczoraj 0:10
Mógłbym z roboty codziennie takie filmy wrzucać...
Zgłoś
WąsatyZbój Wczoraj 7:35
majeńka napisał/a:

Winda zdewastowana jak po przejściu kumpli sutenera — ale duży wyświetlacz pokazujący reklamy zamiast informacji musi być.

Miałem okazję pomieszkać w kilku chińskich miastach i taki syf w windach (i nie tylko) widziałem tylko w Hongkongu. Konkretnie w Kowloonie, gdzie są najtańsze mieszkania, najtańsze hotele i najtańsze dz🤬ki, a wszyscy robią podejrzane interesy. Warto pozwiedzać, nawet pomieszkać, ale prócz żarcia, które jest dobre i zdrowe, nie radzę nic kupować, a już na pewno, jakiejkolwiek elektroniki - albo oszukają, albo skroją. Nawet w najbiedniejszych, czy najbardziej patologicznych dzielnicach chińskich miast, nie ma tyle gówna, co w Hongkongu.
Zgłoś
ANALizator777 Wczoraj 11:00
To chyba polskie dziecko bo mówi wyraźnie ja, ja, ja p🤬le

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Medikk Wczoraj 11:11
To jakiś dystopijny kadr z cyberpunka ?
Zgłoś
Miszkurka2000 Wczoraj 19:30 1
Denerwują mnie takie osoby. Wieżowiec, jedna winda, ktoś czeka na windę, a tu dyskusje jak gdyby byli jedynymi mieszkańcami.
Zgłoś
xdrt Dzisiaj 0:10
Miszkurka2000 napisał/a:

Denerwują mnie takie osoby. Wieżowiec, jedna winda, ktoś czeka na windę, a tu dyskusje jak gdyby byli jedynymi mieszkańcami.

Albo jeżdżący z psami windą. Nie dość, że pies wącha Ci jaja to jeszcze szczą te psy w windzie, a właściciele sp🤬alają mówiąc, że to inny pies się zj🤬 wcześniej na pewno. I właziłem na 12 piętro na piechotę cały wtorek, bo w windzie przy tej temperaturze była uryno-sauna ja p🤬lę... Niech zap🤬lają po schodach z sierściuchem jak nie łaska wytrzeć wydzieliny pieska ręcznikiem.
Zgłoś
Zpider Dzisiaj 6:28
kuba1986 napisał/a:

Jak chcesz usunąć konto, to napisz do admina

to tak można? mogę napisać do admina by usunął twoje konto? super! nie wiedzialem. jednak człowiek uczy się całe życie.
Zgłoś