Szybko, blokuj drzwi, bo nam ucieknie!!!
Uuufff, dzięki Khadżidża za pomoc, już myślałem, że winda zdążyła odjechać
Kobieta nie przeżyła.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zhakowała windę
Dlatego babom tam głowy zakrywają. Bo się ich wstydzą.
konto usunięte
2024-08-08, 19:46
smc napisał/a:
Większości kobiet odjechała winda.
Mają po dwa bachory, męża z rozsądku, aby nie zostać starą panną, c🤬jową pracę za grosze, mieszkanie w syfiastej okolicy, patrząc w lustro jak uciekła młodość i brak jakiejkolwiek (!) perspektywy na lepsze życie...
Wtedy patrzą na mnie, wzdychając i szepczą mi do ucha: "a może byśmy spróbowali jeszcze raz...?"
Wtedy żal mi ich. Jestem poza ich zasięgiem. Żyję w innym, lepszym świecie. Kiedyś wykorzystywałem okazję dając złudną nadzieję, ale to było złe. 90% kobiet jest tak zdesperowanych, że są w stanie w jeden dzień spakować walizkę i zameldować się u mnie pod domem. Choć tak naprawdę nic o mnie nie wiedzą, oceniają po cechach zewnętrznych. To też dramatycznie źle o nich świadczy. Połowa małżeństw się rozpada, drugą połowę jestem w stanie zakończyć sam Tak więc tylko 10% kobiet jest poza moim zasięgiem, czyli jestem w stanie przelecieć niemal każdą kobietę jaką chcę.
Jeśli któryś z Was siedzi jeszcze w piwnicy, to najwyższy czas z niej wyjść, bo skoro gość z takim bagażem jak ja jest w stanie rozkochać dowolną laskę, to najwyższą pora na Was
Piszesz o swojej ręce ?
O cholera patrz zesrałeś się c🤬j w gównie
r00t napisał/a:
brak mi słów jak bardzo podoba mi się zakończenie tego dzieła
Akurat Persów szkoda. To nie jest arabska dzicz.
smc
2024-08-08, 19:56
O, jest już wielbiciel. Czujny jak pies tropiący.
A więc Geylodzik, dla twojej wiadomości: tak jest naprawdę w życiu. Mało kto jest z niego zadowolony, a kobiety szukają ratunku nie w sobie, tylko w mężczyźnie. Jeśli mąż domokrążca jest w jej oczach skompromitowany, to nie daje mu dupy, bo jej nie pociąga. Za to pociąga ją dawne marzenie, które teraz jest ponad to, co sobie wymarzyła. Tak łatwo przelecieć komuś żonę.
Tak więc ci, którzy mają małżonki, niech dbają nie o nie, lecz o siebie, aby pozostać w jej oczach nawet po latach jako ciacho. Tak samo dziewczyny, dbajcie o siebie, a będziecie cieszyć się z życia aż do późnej starości.
Zapomnieli mostek akurat z tych drzwi wyjąć (:
Ale mi sensacja!
To materiał z tajnego szkolenia TIA Siemensa.
Następne mają być w Europie Środkowej z turbin.
W końcu coś odświeżającego niż: - hinduscy elektrycy i kolejarze,
- wakanda forever we wszystkich odmianach,
- chińskie walki tasakowe.,
- kobiety.
smc napisał/a:
Każda dawała. Mogłemj nie widzieć byłej kilkanaście lat, a szła na całość po piętnastu minutach
masz ten zwierzęcy urok widać...
smc napisał/a:
Każda dawała. Mogłemj nie widzieć byłej kilkanaście lat, a szła na całość po piętnastu minutach
Pomyśl jaki przemiał k🤬sów musiały mieć Twoje byłe przez te kilkanaście lat,czy wierzysz w to ,że tylko Tobie dawały 🤔
smc
2024-08-09, 0:00
Jedna nawet nie pamiętała, że ją kiedyś już r🤬ałem.
A to k🤬a...
J🤬a hackerka wind(owsów) 🤭
To jakaś magiczna sztuczka.
Abracallahadabra no pufff !!
Była winda,nie ma windy.
Był ochotnik, znikł ochotnik, windy czasem tak maja. Są jak osa, lub wyborca PiS, czy PO
Raz okaleczą, Raz zabiją, zawsze ściągną cię na dół.
instynktu samozachowawczego nie było ani w tej cyber windzie z przeszłości, ani pod czaszka tej osobniczki. Pamiętaj, orient wszędzie oczy dookoła pleców, kolan, dookoła globusu nawet!
....No ale content jest, więęc...
Pozdrawiam godzinę 5:44 i nikogo więcej !!!
Pozdro!
konto usunięte
2024-08-09, 6:55
smc napisał/a:
Większości kobiet odjechała winda.
Mają po dwa bachory, męża z rozsądku, aby nie zostać starą panną, c🤬jową pracę za grosze, mieszkanie w syfiastej okolicy, patrząc w lustro jak uciekła młodość i brak jakiejkolwiek (!) perspektywy na lepsze życie...
Wtedy patrzą na mnie, wzdychając i szepczą mi do ucha: "a może byśmy spróbowali jeszcze raz...?"
Wtedy żal mi ich. Jestem poza ich zasięgiem. Żyję w innym, lepszym świecie. Kiedyś wykorzystywałem okazję dając złudną nadzieję, ale to było złe. 90% kobiet jest tak zdesperowanych, że są w stanie w jeden dzień spakować walizkę i zameldować się u mnie pod domem. Choć tak naprawdę nic o mnie nie wiedzą, oceniają po cechach zewnętrznych. To też dramatycznie źle o nich świadczy. Połowa małżeństw się rozpada, drugą połowę jestem w stanie zakończyć sam Tak więc tylko 10% kobiet jest poza moim zasięgiem, czyli jestem w stanie przelecieć niemal każdą kobietę jaką chcę.
Jeśli któryś z Was siedzi jeszcze w piwnicy, to najwyższy czas z niej wyjść, bo skoro gość z takim bagażem jak ja jest w stanie rozkochać dowolną laskę, to najwyższą pora na Was
Miałeś udar, czy co?