Wino z młodych myszy to tradycyjny chiński i koreański "napój zdrowotny", który smakuje akurat jak czysta benzyna. Małe myszki, oczy nadal zamknięte, wyrywane są z objęć kochających matek i wpychane (nadal żywe) do butelki wina ryżowego. Zostawia się je tam, żeby fermentowały, gdy ich rodzice uderzają rozpaczliwie małymi mysimi łapkami w ziemię i wypłakują swoje oczęta, a łzy smutno kapią z końców ich wąsików... no to siup
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-01-31, 10:27
cytat z "Misia": "...a w Anglii to mają taką mocną wódę, na myszach" czy jakoś tak,
elegancko po wypiciu jest zagryzka

i nie bulwersować się tak pijąc piwko też nie raz wcina się skrzydełka z kurczaka ;p
konto usunięte
2011-01-31, 11:15
A ja się szczyciłam tradycyjnym jabolem... trzeba spróbować! Byle nie wycofali jak komunę, czy spermę szatana ;P
Komandosa nie ma, teraz tym szlachta bedzie sie degustowac.
konto usunięte
2011-01-31, 11:42
Oczywiście, że jest - przecież wczoraj degustowałam...
duduś napisał/a:
Komandosa nie ma, teraz tym szlachta bedzie sie degustowac.
Nie ma w sumie dużej różnicy. Tu myszy a w Komandosie zmielone szczury i psy z budami.
konto usunięte
2011-01-31, 12:16
konto usunięte
2011-01-31, 12:19
Widzisz komputer? Angielska wóda.. pędzona na myszach!
konto usunięte
2011-01-31, 13:05
konto usunięte
2011-01-31, 13:58
A ciekawe czy z murzynem by zadziałało...
konto usunięte
2011-01-31, 15:14
Thelema prosze bardzo:
wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/99259,horror-w-chinach-robia-zup...
Ponoć wersja instant także ma zostac wprowadzona.
konto usunięte
2011-01-31, 18:50
@Thelema: Taka z ciebie Thelema jak z koziej dupy trąba. Ogarnij się.
konto usunięte
2011-01-31, 21:16