Autor-Damian Kwiek
chip.pl
(Oklaski, komentarze inne gówna wyciąłem).
Nie ma czegoś takiego jak Ukraina.
No, najprawdziwsza prawda. I dlatego Polska była pierwszym krajem, który uznał niepodległość , czyli istnienie, Ukrainy. A żeby było jeszcze prawdziwiej to Polska do dziś uznaje niepodległość, czyli istnienie, Ukrainy![]()
podpis użytkownika
Hitler był lewakiempodpis użytkownika
Hitler był lewakiem
Nie Polska, tylko Rząd Warszawski złożony z komunistów i parchofilów. I tak jak niegdyś proklamując niepodległą ukrainę, tak i teraz mają w tym interes, niestety kosztem Polski.
W przeciwienstwie do mnie masz spory problem kwestjonując panstwowosc Ukrainy bo nawet kwadratowe kacapskie łby tego nie kwestionują...
Byle prostak z Niemiec czy Francji (ba - nawet Chinol czy Hindus) mógłby napisać podobnie odmóżdzony tekscik o naszym kraju
Wisi mi co ci leci i kiedy - stwierdziłem jedynie fakty prostujac brednie które produkujesz bo jeszcze jakiś niepełnospryt przeczyta temat i pomysli ze ten twoj fobicznie antyukrainski bełkot ma jakikolwiek sens - i tyle
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem@up. Muszę cię zmartwić, ale pomimo upływu czasu od zakończenia II wojny, Niemcy nadal nie podpisały z Polską traktatu pokojowego, czyli de facto nie uznają granicy na Odrze.