Warto zadawać pytania:
No to kto chętny pomóc w wyrobieniu opinii?
No to kto chętny pomóc w wyrobieniu opinii?

podpis użytkownika
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta j🤬e barany"

Na co idą pieniądze podatników i dlaczego musimy pracować do 67?

Za 18 milionów. Łądnie sobie w kulki lecą, ciekaw jestem od kiedy w pakiet strony internetowej zalicza się nowe wyposażenie gabinetu jakiegoś zarządcy, nowe służbowe auto czy, sytuacja o której kiedyś słyszałem, 180 metrowy gabinet z sypialnią i 30 metrową łazienką. Tylko sie k🤬a ciśnie na usta, a pieść w ryje tych złodziei.
Wpisywałem ,,Do you speak English?""kilka razy i tylko mi śmigała ikonka ładowania strony.
Spróbuj tak:
-Du ju spik inglisz?
Zapewne odpowie:
-Jes ofkors
-Du ju spik inglisz?
Zapewne odpowie:
-Jes ofkors
podpis użytkownika
Come to papa
Co cie podkusiło do odwiedzenia strony piramidy finansowej...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
kaspersky16 napisał/a:
Co cie podkusiło do odwiedzenia strony piramidy finansowej...
He want to communicate in ODER LANGŁICZES

średnia emerytura w Polsce to jakieś 1 600 zł brutto
czyli woleli wydać 18 000 000zł na gówno które rozumie i mówi tylko po polsku, niż te pieniądze dać ponad jedenastu tysiącom ludzi przez miesiąc (albo ponad 900 osobom przez rok) , a potem p🤬lą że nie mają kasy na emerytury!!
czyli woleli wydać 18 000 000zł na gówno które rozumie i mówi tylko po polsku, niż te pieniądze dać ponad jedenastu tysiącom ludzi przez miesiąc (albo ponad 900 osobom przez rok) , a potem p🤬lą że nie mają kasy na emerytury!!
Jestem ciekaw czemu miało by to znać angielski skoro jest to pracownikiem polskiego urzędu skarbowego gdzie obowiązuje język polski!