👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anonymous~ napisał/a:
No co Ty nie powiesz![]()
Obrazek
Michalina Wisłocka ur. 1 lipca 1921 r. w Łodzi, zm. 5 lutego 2005 r. w Warszawie. Nie wprowadzajmy ludzi w błąd;p
Co jest niepoprawnego w pozytywizmie?
Nie komentuję tutaj treści jej poezji, bo mnie to osobiście nie kręci, ale być może były tam nawiązania pozytywne napawające do życia?
Jak dla mnie nie potrzebnie to podkreśliłeś.
Nie komentuję tutaj treści jej poezji, bo mnie to osobiście nie kręci, ale być może były tam nawiązania pozytywne napawające do życia?

@ up
pozytywizm = pozytywne nawiązania napawające do życia
Nadajesz się na lewaka, pasujesz w każdym razie do Nowickiej i Napieralskiego.
pozytywizm = pozytywne nawiązania napawające do życia
Nadajesz się na lewaka, pasujesz w każdym razie do Nowickiej i Napieralskiego.
bullett napisał/a:
Co jest niepoprawnego w pozytywizmie?
Nie komentuję tutaj treści jej poezji, bo mnie to osobiście nie kręci, ale być może były tam nawiązania pozytywne napawające do życia?![]()
3 klasa liceum. Jak tam kiedyś dotrzesz to się dowiesz baranie co to pozytywizm. Choć w profilu masz 22 lata, więc jeśli do tej pory cię to przerastało to niestety przykro mi, ale na 99% będziesz jedynie balastem dla polskiej gospodarki...

Istnieje taka możliwość, że przeceniłem kolegę bulett, ale wydaje mi się, że posłużył się ironią...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie