To nie jest most wiszący, tylko wantowy (podwieszany).
Most wiszący:
Most wantowy:
to nie był...

To nie jest most wiszący, tylko wantowy (podwieszany).
No i z Sadola czegoś się człowiek nauczy.
Korupcja. Ktoś rozkradł gówno przeznaczone na lepiszcze?
K🤬a jak się patrzy na ich myśl techniczną od wesołych miasteczek, przez traktory zagłady po indyjski "program komiczny" to nie mogę uwierzyć, że latają w kosmos i mają broń atomową.
daj miliardowi małp coś do zrobienia, to którejś w końcu się uda
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.

K🤬a jak się patrzy na ich myśl techniczną od wesołych miasteczek, przez traktory zagłady po indyjski "program komiczny" to nie mogę uwierzyć, że latają w kosmos i mają broń atomową.
Szczerze akurat latanie i atomówki to nie jest jakaś wyżyna technologiczna, tylko wymaga po prostu w c🤬j hajsu i zasobów. plus ewentualnych lat prób, ale idzie to zrobić z nieskończoną liczbą studentów. Ale daj im opracować jakiś procesor to się zesrają na szaro.
I z tej okazji wiedzą też, że każda wystrzelona przez nich bomba wpadnie wprost na ich łeb
Korupcje to macie w polsce śmieciaki j🤬e