Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kesinho 2013-06-20, 19:23 2
kamcios1 napisał/a:

HAhaa,mam pompe z goroli co myślą że Polska by pocisła bez śląska.
Powiem tak,Sląsk jest w światowej trójce regionów które wybierają najwięcej węgla.
Gdyby nie kasa ze śląskich kopalni to byście mieli biede i pozdrawiam was jak byście palili na gaz :3
Aha,pragnę przypomnieć że to Śląsk odbudował Warszawę po wojnie.
Pozdrawiam,j🤬 goroli którzy się wywyższają a gówno wiedzą.

Uuu, Ślonzok wie wszysko, fiu fiu

I tak za 20 lat skończy się ten cały węgiel na śląsku i teraz królować będą kaszuby (którzy oczywiście są polakami) z łupkami haha

A jak postawią jeszcze atomówkę, za którą osobiście nie jestem, bo ma powstać w moim regionie, to dopiero się osracie XD
Zgłoś
proncislaw 2013-06-20, 19:33 1
no więc tak...
Kobieta jest z Zachodniopomorskiego, zęby straciła w wypadku samochodowym, teraz klepie biedę (mąż chla na potęgę), mimo nieciekawej sytuacji życiowej jak widać na gifie wesoła z niej osoba. (taczki, sraczki i inne takie - kto widział wie o co chodzi)
Moim zdaniem jest lekko upośledzona (zresztą cholera ją wie) i drażni mnie to nabijanie się z niej.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-20, 20:03
góral, ślązak.. po co wasze swary głupie wnet i tak zginiemy w trupie
Zgłoś
Ramsey007 2013-06-20, 20:10 4
Przecież my węgiel importujemy, bo ten wasz śląski jest w k🤬ę drogi, a kopanie są nierentowne i musimy do nich WSZYSCY dopłacać...

Ja p🤬lę...

Dlatego szanuję GÓRALI - inna tradycja, kultura, zwyczaje, ale zawsze mówią o sobie, że są Polakami... A nie wy, p🤬lone śląskie paparuchy.

Żryjcie wungiel!

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-20, 20:15
Jestem pewien, że Ci wszyscy 'hejterzy' nigdy na Śląsku nie byli- to dobrze, po co ma wam zazdrość dupe ściskać
Zgłoś
Muzz 2013-06-20, 20:17 1
Ramsey007 napisał/a:

Dlatego szanuję GÓRALI - inna tradycja, kultura, zwyczaje, ale zawsze mówią o sobie, że są Polakami...

Taaak, szczególnie byli Polakami podczas II WŚ. Zapytaj takiego góralskiego dziadka co wie o "Goralenvolk".
Najpierw poznaj historię - później się odzywaj.
Zgłoś
Prescot 2013-06-20, 20:35
haha w katowicach nikt nie jest z katowic
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-20, 20:39 2
Autonomia Śląska! Śląsk sie odpierdóli od was a wy od nas! Każdy bedzie zadowolony! Nawet nie doceniacie tego jaki wpływ miał i dalej ma Śląsk na tą całą waszą Polske.
Zgłoś
Ramsey007 2013-06-20, 20:50
Strzelcy podhalańscy bardziej do mnie przemawiają niż Wasz zniemczony jezyk polski.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-20, 20:53
Śmiać ze Ślązaków śmieją się wszyscy, ale nikt nie pomyślał, że troche fajnie siedzieć w domu gdzie jest ciepło w zimę. Hmmm, ciekawe kto wydobywa węgiel to palenia.
Zgłoś
GloomyUndertaker 2013-06-20, 21:02 3
Gdybyście k🤬a, tępe c🤬je zamieszkali na śląsku i poznali jego historię, to po krótkim czasie docenili byście to co ślązacy zrobili dla Polski. Śląsk to najbardziej wykorzystany region Polski - przez ZSRR, przez Niemcy i w końcu przez tak zwaną "Prawdziwą Polskę". Gdyby nie węgiel, który zasila elektrownie i ciepłownie to reszta naszego Pięknego Kraju dalej żyłaby przy lampkach naftowych. Taka jest prawda, ale zadufane w sobie "Prawdziwe Polaki" spoza tego regionu nie są w stanie ocenić poświęcenia ślązaków w walce o polskość w czasie zaborów, nie docenia wysiłku jaki trzeba wnieść żeby wydobyć spod ziemi to, co Wam daje ciepło zimą. Możecie mnie tu objechać, wtykać c🤬je itp. ale tylko sobie tym wyrabiacie opinię ignorantów i tumanów.

podpis użytkownika

Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.
Zgłoś