📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:53

no więc tak...
Kobieta jest z Zachodniopomorskiego, zęby straciła w wypadku samochodowym, teraz klepie biedę (mąż chla na potęgę), mimo nieciekawej sytuacji życiowej jak widać na gifie wesoła z niej osoba. (taczki, sraczki i inne takie - kto widział wie o co chodzi)
Moim zdaniem jest lekko upośledzona (zresztą cholera ją wie) i drażni mnie to nabijanie się z niej.
Kobieta jest z Zachodniopomorskiego, zęby straciła w wypadku samochodowym, teraz klepie biedę (mąż chla na potęgę), mimo nieciekawej sytuacji życiowej jak widać na gifie wesoła z niej osoba. (taczki, sraczki i inne takie - kto widział wie o co chodzi)
Moim zdaniem jest lekko upośledzona (zresztą cholera ją wie) i drażni mnie to nabijanie się z niej.

góral, ślązak.. po co wasze swary głupie wnet i tak zginiemy w trupie

Jestem pewien, że Ci wszyscy 'hejterzy' nigdy na Śląsku nie byli- to dobrze, po co ma wam zazdrość dupe ściskać

Ramsey007 napisał/a:
Dlatego szanuję GÓRALI - inna tradycja, kultura, zwyczaje, ale zawsze mówią o sobie, że są Polakami...
Taaak, szczególnie byli Polakami podczas II WŚ. Zapytaj takiego góralskiego dziadka co wie o "Goralenvolk".
Najpierw poznaj historię - później się odzywaj.

Autonomia Śląska! Śląsk sie odpierdóli od was a wy od nas! Każdy bedzie zadowolony! Nawet nie doceniacie tego jaki wpływ miał i dalej ma Śląsk na tą całą waszą Polske.
Strzelcy podhalańscy bardziej do mnie przemawiają niż Wasz zniemczony jezyk polski.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie