Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
gumofc 2021-03-04, 0:22 2
JaTylkonaChwile napisał/a:

zaraz zleca sie z🤬by covidowskie (ktorych mamusie i tatusie dostaja dodatki za nieprzyjmowanie pacjentow i leczenie przez telefon) i beda udowadniac, ze to co na tym filmiku ma sens...
zaczna opowiadac historie (z pierwszej reki) jak to dziennie wywozi sie 200 cial pacjantow covidowych a przyjmuje 100 nowych i tak juz od meisiecy (ch*j ze matematyka sie nie zgadza) beda opowiadac o tym jak zamiast pluc ludzie maja kamienie, szyszki i kilo cementu... ale ja sie nie dziwie - jakby moja mamusia zaczela przynosic do haty po kilka stowek wiecej albo nawet kilka tysiecy a na dodatek by robila polowe swojej pracy - tez bym pie**olil farmazony i opowiadal bajeczki. Hajs musi sie zgadzac.

To wszystko prawda. Moi rodzice są lekarzami, matka pediatrą a ojciec neurochirurgiem. Odkąd zaczęła się pandemia siedzą praktycznie non stop w chacie czasem tylko jakieś teleporady wejdą, ze dwie trzy w ciągu dnia. Wypłaty mają teraz dwa razy większe bo mnóstwo dodatków. Za nabijanie statystyk śmierci na COVID też ładny hajs wpada, moja babcia już 15 razy umierała( 1500zł od aktu zgonu). Od początku obostrzeń kupiliśmy już dom na wsi i dwa nowe SUVy, także nieźle. Pisze to Wam z dwóch powodów, po pierwsze i tak to wiecie, tylko idioci tego nie widzą a dwa że jesteście piwniczakami i nie ma się co obawiać takich.
Zgłoś
Lololoney 2021-03-04, 0:47
CanesPL napisał/a:

Owszem, to lampy UV, ale dekoracyjne.
Działanie biobójcze wykazuje tylko promieniowanie UV-C (100-280 nm). Zastosowanie promienników o tym zakresie, po tak długiej ekspozycji, skutkowałoby poparzeniami skóry i zapaleniem spojówek u obecnych na sali.

Powiem tak - nie wiem, nie znam się, ale sam wiesz, że dużo wałków ostatnio wśród "rozwiązań antycovidowych"...
Np. takie ustrojstwo śmigało sobie luzem między ludźmi na ostatnim MSPO...

Zgłoś
DTKJ1369 2021-03-04, 2:11 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marianos_123 2021-03-04, 10:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2021-03-04, 10:44 1
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-03-04, 11:15 2
Zgłoś
Groh 2021-03-04, 16:05 2
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-05, 9:28
Lololoney napisał/a:

No masz rację, wielu światowej klasy orkiestrom to wystarcza, jak np Kapeli OSP Wyp🤬dów Dojny...

A to na filmie to nie właśnie coś w stylu OSP wyp🤬dów dojny? Właśnie sobie zaprzeczyłeś.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem