Konto usunięte
2013-04-18, 1:14
jaka ta k🤬a trzeba byc zeby odrazu wszystkich ludzi z europy wschodniej nazywac brudasami? p🤬lone polaczki -.-
Konto usunięte
2013-04-18, 1:15
mover2 napisał/a:
Chyba fejk
To, że na każdym zdjęciu jest ta sama kartka z tym samym charakterem pisma to czysty przypadek.
Konto usunięte
2013-04-18, 1:17
Nexures bronisz europy wschodniej, a mówisz "p🤬lone polaczki". To zdecyduj się w końcu.
Arkadiusz432 napisał/a:
"Pewnie powiedzieli im, że mają napisane "Wszyscy niewierni zginą" Ta k🤬a.... szczególnie ta dziewczynka marzy o zabiciu nas... Akbary to akbary, ale są to też ludzie i stać ich na ludzkie odruchy. Mi ten gest się podoba. Na c🤬j szukasz dziury w całym?
Albo pedofil albo jebniety umyslowo. Przeciez taki maly akbar za pare lat do rosnie i bedzie robil to samo co kazdy inny, tepic c🤬te k🤬y.
Blau7er napisał/a:
nie jest dupkiem... w odróżnieniu od ciebie.
w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Powiem Wam jedno, nie mam nic do c🤬tych, kiedy są u siebie. Mogą się wysadzać, r🤬ać kozy, bić swoje kobiety, kamienować etc. Nie mówię, że tego nie potępiam, ale wolnoć Tomku w swoim domku. To do tych p🤬lonych przebierańców, j🤬ych kolonizatorów z Francji, z Anglii, z Belgii, z Holandii, to ich nie mogę znieść i to ich nienawidzę. Powód jest prosty, oni nienawidzą naszej cywilizacji, więc po kiego c🤬ja tutaj jadą i jakie sp🤬olone umysłowo k🤬y godzą się na wpuszczanie ich, tworzenie gett i dawanie im zasiłków. Powinni każdego, bez wyjątku każdego człowieka z demonstracji anty brytyjskiej z hasłami ["uk burn in hell"] wyłapać i wyp🤬olić na dziurawym spadochronie do ich kraju, akurat pośrodku jakichś działań wojennych, np. pod ogień z A 10 Warthog "-". W ich krajach życzę im jak najlepiej.
sweet ale i tak 'sprawiedliwość' ich dosięgnie
Konto usunięte
2013-04-18, 3:10
Za mało ich tam wysadzili, faktycznie czas żałoby
Konto usunięte
2013-04-18, 3:16
ale daliscie sie strollowac xD to ta sama kartka, wklejona na różne zdjęcia, a wy all łykacie jak kibel gówno ^^
i co lewaki dalej jesteście za multikulti ?
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Konto usunięte
2013-04-18, 4:24
A mi się wydawało że sadistic to raczej portal rozrywkowy...
Ale ładna mała dziewczynka.