Zachodnie media przy okazji zbliżającej się rocznicy wyzwolenia Auschwitz dostrzegły sylwetkę rotm. Witolda Pileckiego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-01-23, 9:42
Ale fajna czekoladka... lizałbym, penetrował i sprawdzał jak wygląda i smakuje różowa fuga na ciemnobrązowych kafelkach.
Nutzz napisał/a:
Nie mogę znieść jej chorego amerykańskiego podejścia do prezentowania informacji i samego siebie. Sztuczna intonacja ociekająca syntetycznym miodem i do tego polana lukrem. Szerzej niech się uśmiecha to jej się banan w poprzek mordy zmieści.
oj tam. Jestem pod wrażeniem, że tyle się dowiedzieli i wspomnieli na wizji o Pileckim. Uśmiech wyćwiczony, ale i tak lepszy od smutnej kartoflanej mordy:)
konto usunięte
2015-01-23, 9:55
O, to to nie były nazistowskie ani polskie tylko niemieckie obozy? W końcu jakieś poprawne dane na zachodzie?
konto usunięte
2015-01-23, 10:45
w ogóle jak to ma być, że o takich Polakach słyszymy nie w polskich mediach a zagranicznych...
konto usunięte
2015-01-23, 11:02
W tym przypadku w czoko jest spoko;P
konto usunięte
2015-01-23, 12:08
konto usunięte
2015-01-23, 13:39
Wieczny pokój rotmistrzowi
To w afryce mają telewizję?
konto usunięte
2015-01-23, 18:38
Mówi o obozach, a uśmiecha się jakby reklamowała noże w mango...
Szkoda tylko, że nie ma wzmianki o tym fakcie w mainstreamowych mediach zachodnich. W większych zachodnich stacjach telewizyjnych nie wspominają nawet o udziale Polaków w złamaniu szyfru Enigmy.