Zachodnie media przy okazji zbliżającej się rocznicy wyzwolenia Auschwitz dostrzegły sylwetkę rotm. Witolda Pileckiego.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Ale fajna czekoladka... lizałbym, penetrował i sprawdzał jak wygląda i smakuje różowa fuga na ciemnobrązowych kafelkach.
Nutzz napisał/a:
Nie mogę znieść jej chorego amerykańskiego podejścia do prezentowania informacji i samego siebie. Sztuczna intonacja ociekająca syntetycznym miodem i do tego polana lukrem. Szerzej niech się uśmiecha to jej się banan w poprzek mordy zmieści.
oj tam. Jestem pod wrażeniem, że tyle się dowiedzieli i wspomnieli na wizji o Pileckim. Uśmiech wyćwiczony, ale i tak lepszy od smutnej kartoflanej mordy:)
O, to to nie były nazistowskie ani polskie tylko niemieckie obozy? W końcu jakieś poprawne dane na zachodzie?
w ogóle jak to ma być, że o takich Polakach słyszymy nie w polskich mediach a zagranicznych...
Mówi o obozach, a uśmiecha się jakby reklamowała noże w mango...
Szkoda tylko, że nie ma wzmianki o tym fakcie w mainstreamowych mediach zachodnich. W większych zachodnich stacjach telewizyjnych nie wspominają nawet o udziale Polaków w złamaniu szyfru Enigmy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie