👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aasiia napisał/a:
@gepardcheetah
Nie pomyślałeś, że to żart, jak rozumiem? Powinna być tu plakietka, że każdy żart lub ironia jest traktowane jako wyłudzanie wirtualnych piw, a dozwolone są jedynie poważne i rzeczowe komentarze. Uwierz, że nie dowartościowuję się w ten sposób w internecie. Ty natomiast musisz być doświadczony skoro doszukujesz się drugiego dna w jednym, krótkim zdaniu.
To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka

Cytat:
To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka![]()
Tak, tak. Teraz jak prawdziwy niby "facet" lub typowy użytkownyk sadistica, który ujmniejsza wszystkim tylko nie sobie, zaczniesz się wykręcać, że to jednak ja- kobieta nie zrozumiałam. Wyłudzanie piw, to wyłudzanie piw

PS. Nie urodziłam się blondynką, nie jestem farbowaną blondynką, nawet nie jestem 100% słowianką (by móc doszukać się czegokolwiek blond w mojej osobie) więc nie rozumiem do czego to się w ogóle odnosiło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie