C🤬j z tym, warto kupowac mazde mx5 II, w cenie 12-14klockow ? Bd to dobty sprzet? Chodzi mi o wersje 140km

MaczoJuh napisał/a:
C🤬j z tym, warto kupowac mazde mx5 II, w cenie 12-14klockow ? Bd to dobty sprzet? Chodzi mi o wersje 140km
Nie opłaca się, lepiej kup Multiplę, bardziej wyróżnisz się z tłumu

k🤬a, cały filmik czekałem aż ktoś auto rozwali o ten skaczący podjazd.
Połączenia greka z cyganem? Za leniwy żeby kraść.

podpis użytkownika
Better dead than red!
K🤬a ja byłbym strasznie wk🤬iony gdybym musiał na to wjechać moim autem.

Aasiia napisał/a:
@gepardcheetah
Nie pomyślałeś, że to żart, jak rozumiem? Powinna być tu plakietka, że każdy żart lub ironia jest traktowane jako wyłudzanie wirtualnych piw, a dozwolone są jedynie poważne i rzeczowe komentarze. Uwierz, że nie dowartościowuję się w ten sposób w internecie. Ty natomiast musisz być doświadczony skoro doszukujesz się drugiego dna w jednym, krótkim zdaniu.
To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka

K🤬a Grecy jako jedni z niewielu szanują i nawet lubią polskich turystów, a wy na nich najeżdżacie. Porównywać Greka to cygana? Chyba was poj🤬o. Pojedźcie sobie do Grecji to poznacie ich gościnę i stosunek do Polaków.

Cytat:
To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka![]()
Tak, tak. Teraz jak prawdziwy niby "facet" lub typowy użytkownyk sadistica, który ujmniejsza wszystkim tylko nie sobie, zaczniesz się wykręcać, że to jednak ja- kobieta nie zrozumiałam. Wyłudzanie piw, to wyłudzanie piw

PS. Nie urodziłam się blondynką, nie jestem farbowaną blondynką, nawet nie jestem 100% słowianką (by móc doszukać się czegokolwiek blond w mojej osobie) więc nie rozumiem do czego to się w ogóle odnosiło.