Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brylant1412 2013-07-22, 10:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Promek 2013-07-22, 10:52 1
2 baranow na ulicy i piekne zakonczenie gz
Zgłoś
paczek1262 2013-07-22, 12:28 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
demz 2013-07-22, 12:28
No i spoko, bo zamiast hamować ludzie wolą trąbić (wątpię, że w takiej sytuacji robią jedno i drugie), próbując wymusić na tym z przodu wyjście z sytuacji za obydwu.
Zgłoś
Kichachi 2013-07-22, 13:32
@up
A on niby nie hamował ? O.o
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-22, 19:06
Zgłoś
OsCaRiTo 2013-07-22, 22:47
obojetnie jaka sytuacja xD walisz w dupe Twoja ina i koniec

wina tego z tyłu ;]
Zgłoś
konradtl 2013-07-22, 23:10
Pamiętam jak kiedyś z kumplem czekaliśmy z 20 minut na parkingu obok mercedesa v12 żeby posłuchać silnika
Zgłoś
demz 2013-07-23, 0:03
Zgłoś
MudPie 2013-07-23, 0:56
OsCaRiTo napisał/a:

wina tego z tyłu ;]

Bzdura.

Masz w ogóle prawo jazdy ? Chyba nie skoro przepisów nie znasz.
Zgłoś
Pioo 2013-07-23, 17:04
no i kara musi byc
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-07-23, 19:18
OsCaRiTo napisał/a:

wina tego z tyłu ;]

Bzdury piszesz... Była by jego wina gdyby nie mógł udowodnić, że to skręcający złamał przepisy i zajechał mu drogę... A tymczasem ten z tyłu miał kamerkę, z które nagranie właśnie sobie obejrzałeś, i które stanowi dowód na to, że nie on spowodował wypadek.

BTW - odkryjesz pewnie właśnie amerykę, ale do tego właśnie służą te kamerki: żebyś mógł dowieść swojej niewinności w sytuacji gdy ktoś wymusi na Tobie pierwszeństwo i tym samym sprawi, że wbijesz mu się w dupę.

PS: Swego czasu pewien cwaniaczek mnie wyprzedził i zahamował tuż przed maską, licząc że za odszkodowanie naprawi sobie pokiereszowany tył... No cóż - miał pecha - miałem w przednią szybę wycelowany telefonik z aplikacją dzięki której spełniał rolę takiej kamerki. Fajną minę miał ten "spryciarz" kiedy dowiedział się, że nie dość, że nie naprawi sobie samochodu za moją forsę, to jeszcze straci zniżki na OC, żebym ja mógł sobie kupić za forsę z jego ubezpieczenia nowe (oczywiście oryginalne, a nie tanie zamienniki - trzeba umieć walczyć o swoje) zderzak, reflektor, chłodnicę i kilka drobniejszych elementów.
AC "biedaczyna" nie miał, więc ostatecznie do swojego autka musiał dołożyć jeszcze więcej niż miało go to kosztować przed owym zdarzeniem )
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem