📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Cytat:
sygnaΠ żółty — zakaz wjazdu za sygnalizator, chyba
że w chwili zapalenia tego sygnału pojazd znajduje
się tak blisko sygnalizatora, że nie może być zatrzymany
przed nim bez gw🤬townego hamowania;
sygnał ten oznacza jednocześnie, że za chwilę
zapali się sygnał czerwony
A ten jebnął hebel w podłogę, aż koła zablokował. Jak takich 2 się spotka to mamy stłuczkę... do przewidzenia.

Prawie zawsze w tym miejscu jest czerwone jak jadę albo taka sytuacja jak na filmiku że nie wiadomo czy dać w p🤬de na gaz czy po heblach 15 m za tym skrętem miałem lepszego dzwona ale ziomek mi też jakimś golfem czerwonym z pod porzadkowanej wyskoczył teraz już wiem gdzie tylny zderzaczek sobie nowy sprawić bo porysowany ;d

Widzę, że spora ilość z was nie dostrzega problemu: to bez znaczenia, czy ten pierwszy facet (kobieta?) zablokował koła, gw🤬townie przejechał, czy mógł przejechać na żółtym czy cokolwiek innego.
Problemem jest to, że ten drugi zapieprzał tak, jakby ewidentnie chciał przejechać przez skrzyżowanie za tym pierwszym, jeśli ten zdecydowałby się to zrobić na tym tak zwanym "późnym pomarańczowym". Chyba nie muszę tłumaczyć, że zrobiłby to na tak czerwonym, jak czerwone może tylko być? Mówiąc wprost, sam jest sobie winien. Jakby zaczął hamować w momencie, gdy zapaliło się żółte, to nie byłoby opcji, żeby komuś wjechał w dupę - no chyba, że jechał 80km/h, ale wtedy też byłby sobie winien.
Podsumowując - lubię placki.
Problemem jest to, że ten drugi zapieprzał tak, jakby ewidentnie chciał przejechać przez skrzyżowanie za tym pierwszym, jeśli ten zdecydowałby się to zrobić na tym tak zwanym "późnym pomarańczowym". Chyba nie muszę tłumaczyć, że zrobiłby to na tak czerwonym, jak czerwone może tylko być? Mówiąc wprost, sam jest sobie winien. Jakby zaczął hamować w momencie, gdy zapaliło się żółte, to nie byłoby opcji, żeby komuś wjechał w dupę - no chyba, że jechał 80km/h, ale wtedy też byłby sobie winien.
Podsumowując - lubię placki.

"PS: przy okazji chyba potukł flaszkę
"
potukł?
POTUKŁ?!
P O T U K Ł ?? !!

potukł?
POTUKŁ?!
P O T U K Ł ?? !!
niemaniczego napisał/a:
PS: przy okazji chyba potukł flaszkę
![]()
Po linii nadwozia widać Astra F, one mają szklane klosze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie