Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
StaryIdiota 2025-02-10, 22:26 3
Typowy brytyjski gentleman, ten typ, co przyjeżdża ubogacać polskie dziewczęta (dziwex wciąż żywy), teraz również ukraińskie.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-10, 22:36 23
Zaiste powiadam Wam ! Najgorsze są pedalarze w obcisłych lajkrach na kolarzówkach, zaraza ! (i to akurat prawda)

Zgłoś
PsikutaBezS 2025-02-10, 22:42 3
Jak się nie podoba to siadaj na rower tłusta p🤬do
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2025-02-10, 23:38 21
Ale te dzbany jeżdżą po jezdni nawet gdy obok jest droga rowerowa... Im bardziej pasuje jezdnia. Nawet zdają sobie sprawę, że wk🤬iają ludzi, ale uznają, że tak mogą i takie mają prawo. Czyli rzeczywiście to największe sp🤬oliny jakie można spotkać.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
wojtas09999 2025-02-11, 0:19 1
Obaj do odstrzału jeden wk🤬ia a drugi to brytor też nie szkoda
Zgłoś
mun66 2025-02-11, 0:59 1
Wk🤬iają mnie pedalarze, których tzreba wyprzedzić, a baran i tak wyprzedzi cię za chwilę na światłach, żebyś go musiał jeszcze raz wyprzedzić.
Zgłoś
Sadolek1232 2025-02-11, 2:24 2
Wszyscy jesteście zj🤬i, dziękuję dobranoc
Zgłoś
żmij 2025-02-11, 7:42 3
Sadolek1232 napisał/a:

Wszyscy jesteście zj🤬i, dziękuję dobranoc

Fajnie. A wiesz, że jak "wszyscy coś tam", to problem najpewniej jest w Tobie?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Rops 2025-02-11, 8:26 3
dobry pedalarz to martwy pedalarz, uwielbiam oglądać ich rozsmarowanych
Zgłoś
Janko 2025-02-11, 8:34
J🤬 go pies
Zgłoś
Nome 2025-02-11, 16:21 3
sama jeżdżę na rowerze, ale ten gościu był po prostu wredny, mógł spokojnie przepuścić samochód wiele razy (nagranie pierwotne było o wiele dłuższe, ale przycięłam, bo można usnąć) w każdym razie zachował się po chamsku blokując gościa w samochodzie, ja staram się przepuszczać jak ktoś za mną jedzie, bo wydaje mi się że trzeba być dla siebie nawzajem uprzejmym
jestem miła dla kierowcy, to może kierowca będzie miły dla innego rowerzysty, inny rowerzysta jest niemiły, to mi się dostanie rykoszetem

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
CzarnyLord86 2025-02-13, 20:39
pedalarze to jednak podludzie są
Zgłoś