👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaka dzicz powalona, a potem pretensje, że kobiety uważane są za głupiutkie :<

Jakie feministki są żałosne to nie potrafię opisać znanym mi słownictwem.
Feministki, to kobiety które w zasadzie są głupawe i brzydkawe, skrzywdzone przez los, czy też miały wrednego starego, czy męża i winią facetów za całe zło świata. Chcą równouprawnienia, ale nie chcą do kopalni, chcą parytetu, a nie wolnej konkurencji w osiąganiu stanowisk przy korycie w sejmie, no i najgorsze, że krzywdzą kobiety swoim nabrzmiałym na kształt penisa ego, no bo w sumie z ich postulatów da się wyciągnąć jedno chciałyby być facetami z cyckami.
My takie jednostki po prostu nazywamy "kobietami sadistica" i umieszczamy na hardzie...może rozwiązaniem problemu feministek byłoby postawienie im rezerwatu gdzieś? Stworzyłyby wspólnotę plemienną, a z czasem by wymarły i byłby spokój
. Humanitaryzm dla zwierząt!
My takie jednostki po prostu nazywamy "kobietami sadistica" i umieszczamy na hardzie...może rozwiązaniem problemu feministek byłoby postawienie im rezerwatu gdzieś? Stworzyłyby wspólnotę plemienną, a z czasem by wymarły i byłby spokój

yyy do garów to jedno, ale i do miecza:D nie wiem po co ta blond wali kilka metrów od niego, ahhh przecież to blondyna:D tępa strzała
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie