jaka dzicz powalona, a potem pretensje, że kobiety uważane są za głupiutkie :<

Jakie feministki są żałosne to nie potrafię opisać znanym mi słownictwem.
Nie rozumiem tych frajerów, co za tymi głupimi p🤬dami stoją. Banda p🤬lonych pantoflarzy, ot co.
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Feministki, to kobiety które w zasadzie są głupawe i brzydkawe, skrzywdzone przez los, czy też miały wrednego starego, czy męża i winią facetów za całe zło świata. Chcą równouprawnienia, ale nie chcą do kopalni, chcą parytetu, a nie wolnej konkurencji w osiąganiu stanowisk przy korycie w sejmie, no i najgorsze, że krzywdzą kobiety swoim nabrzmiałym na kształt penisa ego, no bo w sumie z ich postulatów da się wyciągnąć jedno chciałyby być facetami z cyckami.
My takie jednostki po prostu nazywamy "kobietami sadistica" i umieszczamy na hardzie...może rozwiązaniem problemu feministek byłoby postawienie im rezerwatu gdzieś? Stworzyłyby wspólnotę plemienną, a z czasem by wymarły i byłby spokój
. Humanitaryzm dla zwierząt!
My takie jednostki po prostu nazywamy "kobietami sadistica" i umieszczamy na hardzie...może rozwiązaniem problemu feministek byłoby postawienie im rezerwatu gdzieś? Stworzyłyby wspólnotę plemienną, a z czasem by wymarły i byłby spokój

a niech sobie podrą ryja tyle im zostało ,a później do garów.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Ten bełkot w 1:53 brzmi jak "o k🤬a" powiedziane po wybiciu kilku zębów

Ja p🤬le ^^ Od kiedy wpuszczają zwierzęta na ulice?! :o Nasrane we łbie mają te baby, ale panowie - to przez nas ;] Od wielu pokoleń kobieta znała swoje miejsce i nie p🤬liła głupot, a my je rozpuściliśmy. I teraz jest p🤬lenie o głupotach, marsze, demonstracje i c🤬j wie co jeszcze.

yyy do garów to jedno, ale i do miecza:D nie wiem po co ta blond wali kilka metrów od niego, ahhh przecież to blondyna:D tępa strzała