Koleś rozwala ogromne gniazdo szerszeni z zbudowane w składziku. Choć wk🤬ianie setek tych sk🤬ieli nie powinno spotkać się z podziwem, to jednak trzeba przyznać, że fako jest opanowany i ma jaja z tytanu. Wystarczy pomyśleć co by się stało, gdyby zahaczył o wystający gwozdek i rozdarł sobie wdzianko.
uploader nie może sobie poradzić z linkiem, więc wklejam go
tutaj
HAL9000/2 napisał/a:
napalm, tylko napalm!!
a filmik do wglądu tutaj:
napalm, tylko napalm!!
a filmik do wglądu tutaj:
Ja też mam kosiarkę w garażu...
Według mnie to nie są szerszenie tylko jakaś odmiana pszczół, w ogóle na tym filmiku jest ich za dużo jak na kolonie szerszeni i owady są małe w stosunku do gatunków szerszenia, podejrzewam że możne jest to afrykańska odmiana pszczoły.
evenq1123 napisał/a:
Według mnie to nie są szerszenie tylko jakaś odmiana pszczół, w ogóle na tym filmiku jest ich za dużo jak na kolonie szerszeni i owady są małe w stosunku do gatunków szerszenia, podejrzewam że możne jest to afrykańska odmiana pszczoły.
Hornet, European yellow jacket, a po naszemu, to po prostu te j🤬e osy.
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Konto usunięte
2017-11-24, 21:29
K🤬a rzeczywiście, to tylko osy, ale pierwszy raz widzę taką konstrukcję i wielkość gniazda u os... Gdyby nie owady dałbym sobie lewe jajo uciąć, że to gniazdo szerszeni.
Mogło też być tak, że kolonia szerszeni w jakiś sposób wyginęła i osy przejęły ich domek, co się zdarza. Rzadko, ale jednak.
I rozp🤬olił im taką zacną rezydencję
To jest gniazdo os matole.
Tych kurew to bardziej od pająków nienawidzę
Fajny efekt na słuchawkach.Jakby mnie ktoś uszczypnął to bym zszedł na zawał.Taka sytuacja.
Druga część jeszcze ciekawsza .
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
zajebiste fraktale w konstrukcji gniazda.
Mógł wyciągnąć z tej zapyziałej szopy kosiarkę, a resztę oblać benzyną i podpalić.
Konto usunięte
2017-11-25, 0:31
Palnik gazowy rozwiązałby problem
Konto usunięte
2017-11-25, 0:33
Nie znam się na tym, ale nie powinien on najpierw okadzić tego dymem, by osy się uspokoiły? Nie wypowie się jakiś ekspert z sadistica od pszczół. Proszę.