👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

widać że matkę tego wieśniaka na autostradzie podobnym sprzętem straszyli to teraz sie na zwierzętach wyżywa ^^
Brakowało strusi na parkingu z kostki brukowej. Poza tym mam nadzieje, że chłopaki wpadną za płot do jakiegoś niewyżytego niedzwiedzia.

jeloo napisał/a:
Poziom głupoty niektórych ludzi normalnie mnie dobija. Cytując pewnego znanego człowieka "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu debili".
nie wspolgrasz z portalem sadistic.pl?
to wynocha mi stad
bezczelny karzel

jeloo napisał/a:
Poziom głupoty niektórych ludzi normalnie mnie dobija. Cytując pewnego znanego człowieka "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu debili".
To jest niepodważalna prawda, ale nie zapominaj że jesteś na sadolu i że są tu jeszcze "mądrzejsze" nagrania...
jeloo napisał/a:
No tak, jak się z domu człowiek nie rusza, to i internet jest w pewnym sensie oknem na świat...
jeloo napisał/a:
Nie wiem czy zamierzone było aby nie podawać nazwiska "pewnego znanego człowieka" czy tez nie. Niemniej raczę wszystkich poinformować iż słowa te wypowiedział nasz rodak, autor wielu fascynujących książek z dziedziny science-fiction pan Stanisław Lem

@up nie choroby psychicznej, a kompleksów racze. Takie zachowanie pokazuje dowartościowywanie się kolesia, bo takie zwierzę w takim wypadku nic mu nie zrobi.
Ale nie powiem, akcja z pierwszym kotem mnie rozbawiła.

Ale nie powiem, akcja z pierwszym kotem mnie rozbawiła.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie