👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na telefonie to tylko slucham muzyki,i wgrywam custom rom.Nic pozatym. A do goscia w filmiku idiota.

@smiesznyp🤬dek no nie do końca idiota bo na yt za ogladanie tego filmiku zarobił na tysiąc takich telefonów przynajmniej, a poza tym pewnie żyje w cywilizowanym państwie gdzie za jedną wypłatę kupi sobie takich 5 a nie to co u nas że pół roku trzeba odkładać bo trzeba mieć też za co żyć

@up masz racje,ale jak mam dobry telefon to po kij mam go rozwalać? pokazać,że mam pieniądze i mogę sobie kupić nowy? dla mnie to bezsensu...

smiesznyp🤬dek napisał/a:
@up masz racje,ale jak mam dobry telefon to po kij mam go rozwalać? pokazać,że mam pieniądze i mogę sobie kupić nowy? dla mnie to bezsensu...
on zarabia poprzez youtube wiec możesz to uznać za część jego pracy a z tego co widze po jego kanale to pierwszy filmik więc musiał zacząć czymś "dobrym" żeby przyciągnąć uwagę
przeciętny amerykaniec na takiego ...kiepskiego samsunga tyra caaaałe .. hmm 3 dni? MAX.

5-10 minut gry i zdobyłem platynowy medal, czyli najlepszy. Jaką sierotą trzeba być, żeby tego nie przejść?

Wy oczywiście łykacie jak młody pelikan. Facet ma podróbę samsunga która na nasze kosztuje koło 200zł a on ta tym filmiku dorobił się S4. Ale musicie dodawać cebulowate komentarze ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie