podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celuCzorna ma racje jakim zaj🤬ym prawem te k🤬o z🤬by kolorowe sa wazniejsze niz 95% spoleczenstwa I na h🤬j nas tak na sile indoktrynuja
zj🤬e myślenie

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.U nas Trzasku tęczową flagę wyświetla na cały PKiN, więc troche trudniej zerwać to gówno
A jak tam Wawrzyk? Po ile teraz wizy chodzą? Ilu lekarzy i inżynierów wpuścili morawiecki i obsrajtek do budowy orlenu w Płocku? W tvp szambo wam o tym powiedzieli czy zamiecione pod dywan i dalej p🤬lą wam bajeczki na dobranoc o tym jaki to piękny dobrobyt tu mamy za rządów kurdupla w obsikanych portkach?
U nas Trzasku tęczową flagę wyświetla na cały PKiN, więc troche trudniej zerwać to gówno
Tak jak jadę po stadnych zachowaniach sm🤬chów, tak tu WIELKIE BRAWA dla tej pani. Mam tez wielką nadzieje, że na Off'ie, rosły synuś jednak zap🤬lił lepę na ryj postępowej Pani pedagog. Nawet nie za żałosne ideolo. Ot, choćby za nieuprzejme zwracanie się do matki.
1-2 pokolenia prania mózgów i czytania równościowych czytanek przez dragqueenów w szkołach i sami się zdziwicie, kiedy dzieciaki, wnuki będą Nas miały za wsteczniaków z ciemnogrodu. Te progresywne, postępowe k🤬y wiedzą co robią. Precyzyjnie lokują środki, żerując na cechach typowych dla młodych ludzi. Na naiwności, idealizmie, wielkoduszności, wspaniałomyślności. Każde euro od Sorosa jest inwestowane w formatowanie przyszłych pokoleń. Przyszłych pokoleń lemingów.
BTW
Żeby nie było, że Zjednoczona Prawica jest lepsza, to (nie wiem czy wiecie) ale pragnę poinformować, że Polska jest liderem jeśli chodzi o zmianę prawa w celu wprowadzenia pieniądza elektronicznego i całkowitego odejścia od gotówki. Matołuszek na potrzeby kolegów z Davos ma całkowicie odmienną narracje, od tej niż ta, Bogo-ojczyźniana, prezentowana przez "dziennikarzy" z Woronicza.
podpis użytkownika
OpisA jak tam Wawrzyk? Po ile teraz wizy chodzą? Ilu lekarzy i inżynierów wpuścili morawiecki i obsrajtek do budowy orlenu w Płocku? W tvp szambo wam o tym powiedzieli czy zamiecione pod dywan i dalej p🤬lą wam bajeczki na dobranoc o tym jaki to piękny dobrobyt tu mamy za rządów kurdupla w obsikanych portkach?
Tusek i tak nie wygra. Kilkaset wiz dla c🤬tych, którzy przyjechali do pracy to żadna afera w zestawieniu z zajumaniem OFE, przekrętów na VAT, paliwie i zniszczeniem setek firm podwykonawców przy budowie dróg i stadionów. Mylisz urzędnicze sprzeniewierzenie z jawnym złodziejstwem w majestacie prawa.
Tak jak jadę po stadnych zachowaniach sm🤬chów, tak tu WIELKIE BRAWA dla tej pani. Mam tez wielką nadzieje, że na Off'ie, rosły synuś jednak zapie**olił lepę na ryj postępowej Pani pedagog. Nawet nie za żałosne ideolo. Ot, choćby za nieuprzejme zwracanie się do matki.
1-2 pokolenia prania mózgów i czytania równościowych czytanek przez dragqueenów w szkołach i sami się zdziwicie, kiedy dzieciaki, wnuki będą Nas miały za wsteczniaków z ciemnogrodu. Te progresywne, postępowe k***y wiedzą co robią. Precyzyjnie lokują środki, żerując na cechach typowych dla młodych ludzi. Na naiwności, idealizmie, wielkoduszności, wspaniałomyślności. Każde euro od Sorosa jest inwestowane w formatowanie przyszłych pokoleń. Przyszłych pokoleń lemingów.
BTW
Żeby nie było, że Zjednoczona Prawica jest lepsza, to (nie wiem czy wiecie) ale pragnę poinformować, że Polska jest liderem jeśli chodzi o zmianę prawa w celu wprowadzenia pieniądza elektronicznego i całkowitego odejścia od gotówki. Matołuszek na potrzeby kolegów z Davos ma całkowicie odmienną narracje, od tej niż ta, Bogo-ojczyźniana, prezentowana przez "dziennikarzy" z Woronicza.
Ja byłem pod wrażeniem jak wprowadzali paszporty zarazowe, od kiedy coś działam zawodowo, a to już prawie 30 lat, nasz rząd, obojętnie który, nigdy nie zdążył z wszystkimi przepisami na termin który sam sobie wyznaczył wprowadzając jakieś nowe prawo, a tu jak szło o zarazę to cyk, przed czasem mieli wszystko, więc i z pieniądzem cyfrowym będą grzecznie polecenia wykonywać.
podpis użytkownika
taka sprawaNa FB mi wyświetliło filmik w podobnej tematyce z tymże tym razem nyga pruł się o zaimki i twierdził, że jest "nią".Baba była ta sama,klasa też.Stąd wniosek,że to jakiś zj🤬y łańcuszek filmów klejonych o podobnych tematykach i o ile tematyki poruszane należy poruszać o tyle gardzę takimi fejkami.
Chłopie wstawaj, zesrałeś się. Zacznij używać mózgu.