Halman napisał/a:
nie kumam, co on zżarł (próbował zeżreć)? jeżozwierza?
Jakiś kuzyn Jurka.

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Halman napisał/a:
nie kumam, co on zżarł (próbował zeżreć)? jeżozwierza?
Jakiego jeżozwierza? Halman czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W tym kraju nie ma takich zwierząt.
Jest żubr, bóbr, k🤬a łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając - to są zwierzęta, które żyją w Norwegii.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Właśnie po to są te kolce aby bronić się przed takimi sytuacjami.

Noside, no i co k🤬a? naprodukowałaś sie bezproduktywnie jak idiota, bo co pies ma w ryju nie potrafisz odpowiedzieć, Pewnie tego norweskiego żubra a może łosia...
Noside napisał/a:
Jakiego jeżozwierza? Halman czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W tym kraju nie ma takich zwierząt.
Jest żubr, bóbr, k🤬a łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając - to są zwierzęta, które żyją w Norwegii.
Niby Polska,warszafka,Wisła a boa ma na to wyj🤬e że w Polsce nie występuje.

"We wtorek 12 czerwca 2018 roku na numer alarmowy warszawskiej straży miejskiej zadzwonił zaniepokojony wędkarz, który zawiadomił władze, że nad brzegiem Wisły zobaczył dwumetrowego węża. Informacja się potwierdziła - na kamieniu przy rzece wygrzewał się boa kubański."
J🤬y emigrant.

Halman napisał/a:
, no i co k🤬a? naprodukowałaś sie bezproduktywnie jak idiota, bo co pies ma w ryju nie potrafisz odpowiedzieć, Pewnie tego norweskiego żubra a może łosia...
Norweską ryjówkę

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!

jak mówiła że to koniec wycieczki, i patrzyłem na jej minę, to byłem pewien że koniec bo kloc ją ciśnie i nie ma jak się wysrać .. a tu taka niespodzianka
Nie wierzę, że nie można było zapobiec temu wypadkowi. Przecież ta głupia brzydka p🤬da specjalnie dała/pozwoliła temu piesku op🤬lić jeżozwierza po to, żeby nagrać "fajny i śmieszny" filmik na jutuba. Zwykłe znęcanie się nad zwierzętami. J🤬a głupia lewacka norweska p🤬da!