Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
t................c 2012-07-25, 0:13 2
No że babki bardziej zawzięte od kolesi to można zobaczyć np. na galach Strikeforce - tak jak się babeczki napieprzają to normalnie poemat (i trochę jednocześnie żal). Prawda taka że na p🤬dzie kręci się świat. Nie na żółwiu jak nam wmawiają.
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-07-25, 0:17 4
3:25 dobrze mu zrobiła wieśniak nie dość że pcha się jak świnia do koryta to jeszcze obija komuś auto.
Zgłoś
Pater patriae 2012-07-25, 0:18 19
Ta w radiowozie, to idealny przykład na to, że rodzice nie powinni traktować swoich córeczek jak jakichś p🤬lonych księżniczek, bo potem wyrastają takie idiotki które uważają, że im się wszystko należy, a jak czegoś nie dostaną to zaraz "tupią nóżką"...

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
T................n 2012-07-25, 0:32 17
"Franz miał racje, wy nie jesteście złe... Wy jesteście bezdennie głupie..."
Zgłoś
T................a 2012-07-25, 0:54 11
Kapral Poproszek, Powiedz mi o co ci chodzi ? Aż tak ci przeszkadza , że ktoś będzie przed tobą ?
Pasuje mi to jak stoję w korku i jakiś koleś mnie wyprzedza na swoim motorze lub innym pierdziawnym wihajstrem ale stawiam jeden warunek , jak będzie zielone to niech się zepnie i odjedzie na tyle daleko aby nie trzeba było go wyprzedzać . Motory i tak są o wiele szybsze od samochodów więc na prostej jedzą samochody i mi to nie przeszkadza .
Zgłoś
A................r 2012-07-25, 0:57 38
Nie obchodzi mnie co mówi kodeks moralny. Jak ktoś się tak zachowuje to niezależnie od płci, rasy, wyznania, czy sposobu podcierania dupy, zasługuje na wp🤬l.
Zgłoś
erpi 2012-07-25, 3:53 1
Do autora: Chopie Gdybym tylko mógł 1000 piw Ci za ten filmik dał, będąc skromny póki co krata piwa leci

podpis użytkownika

Zgłoś
A................n 2012-07-25, 9:41
Tej od 1:55 to chyba nie chcieli sprzedać Big Maca, ale z niej zawzięte bydle. I na koniec jakaś ta czekoladka nieogarnięta sama siebie uderzyła.
Zgłoś
Bundy 2012-07-25, 9:57
niektórym tylko w ryj dać dla uspokojenia. Kobiety są najgorsze i to nie ważne czy k🤬a czarna locha, czy jakaś bogata pindziara, myślą, ze im wszystko wolną i, że są pod jakąś protekcją. Jak jest głupia to trzeba wyj🤬 nie ma zlituj się.
Zgłoś
d................d 2012-07-25, 10:37
idź pan w c🤬j z wk🤬ionymi babami...
Zgłoś
mcmt 2012-07-25, 10:49 4
dziennik.com/wiadomosci/artykul/kobiety-inteligentniejsze-od-mezczyzn

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
sati696 2012-07-25, 11:04
Mają pewnie "te" dni.

podpis użytkownika

Kobiece piersi wypełnione są marzeniami.
Zgłoś
r................o 2012-07-25, 11:19 3
Jak głosi stare wędkarskie powiedzenie.
Ryby to świnie a baby to c🤬je.

Sama prawda.
Zgłoś
maniursky 2012-07-25, 11:22 1
Głupie szmaty...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie