taka sobie kompilacja z wk🤬ionymi kobietami
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
No że babki bardziej zawzięte od kolesi to można zobaczyć np. na galach Strikeforce - tak jak się babeczki napieprzają to normalnie poemat (i trochę jednocześnie żal). Prawda taka że na p🤬dzie kręci się świat. Nie na żółwiu jak nam wmawiają.
3:25 dobrze mu zrobiła wieśniak nie dość że pcha się jak świnia do koryta to jeszcze obija komuś auto.
"Franz miał racje, wy nie jesteście złe... Wy jesteście bezdennie głupie..."
Kapral Poproszek, Powiedz mi o co ci chodzi ? Aż tak ci przeszkadza , że ktoś będzie przed tobą ?
Pasuje mi to jak stoję w korku i jakiś koleś mnie wyprzedza na swoim motorze lub innym pierdziawnym wihajstrem ale stawiam jeden warunek , jak będzie zielone to niech się zepnie i odjedzie na tyle daleko aby nie trzeba było go wyprzedzać . Motory i tak są o wiele szybsze od samochodów więc na prostej jedzą samochody i mi to nie przeszkadza .
Pasuje mi to jak stoję w korku i jakiś koleś mnie wyprzedza na swoim motorze lub innym pierdziawnym wihajstrem ale stawiam jeden warunek , jak będzie zielone to niech się zepnie i odjedzie na tyle daleko aby nie trzeba było go wyprzedzać . Motory i tak są o wiele szybsze od samochodów więc na prostej jedzą samochody i mi to nie przeszkadza .
Do autora: Chopie Gdybym tylko mógł 1000 piw Ci za ten filmik dał, będąc skromny póki co krata piwa leci
Tej od 1:55 to chyba nie chcieli sprzedać Big Maca, ale z niej zawzięte bydle. I na koniec jakaś ta czekoladka nieogarnięta sama siebie uderzyła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie