📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słabe nieco. Normalny facet dżentelmen zawsze trochę świadomie, trochę nieświadomie będzie dawał kobiecie fory i będzie znacznie delikatniejszy.
Wstyd to by był, jakby naprawdę z nią sparował i jej jebnął. Może i jest dobra ale z facetem o kilka stopni niżej i tak wielkich szans by nie miała.
Tia jako szpiedzy-lachociągi chyba? Są kobiety o męskim typie umysłowości ale jest to niewielki odsetek i nie zmienia to faktu, że ogólnie kobiety nie są stworzone do walki. Na podstawie wyjątków nie da się oceniać całości, bo jak gadanie że "faceci są zwykle wyżsi" i odpowiedź "no ale ja znam 10 kobiet, które są wyższe".
Kobieta to kobieta, ewolucja nie do tego ją stworzyła.
Wstyd to by był, jakby naprawdę z nią sparował i jej jebnął. Może i jest dobra ale z facetem o kilka stopni niżej i tak wielkich szans by nie miała.
Treter napisał/a:
@up. Jak już ktoś wspominał, oddziały mieszane to porażka. Poza tym, ten filmik jest z ćwiczeń- czyli kobieta jest świeżym narybkiem armii. Może kiedyś się wyrobi.
Uważam, że kobiety w wojsku to niezły pomysł, ale trzeba wykorzystać ich biologiczne talenty inaczej niż męskie. Standardowa kobieta na pewno nie zrobi wielu rzeczy, które ogarnie typowy facet. Ale trzeba patrzeć na to, że w drugą stronę też to działa.
Babki nadają się bardziej jako szpiedzy, wywiad, w dywersji itp, niż jako typowe tanki.
Mówię to ja- zdrowo myślący laik w tej dziedzinie.
Tia jako szpiedzy-lachociągi chyba? Są kobiety o męskim typie umysłowości ale jest to niewielki odsetek i nie zmienia to faktu, że ogólnie kobiety nie są stworzone do walki. Na podstawie wyjątków nie da się oceniać całości, bo jak gadanie że "faceci są zwykle wyżsi" i odpowiedź "no ale ja znam 10 kobiet, które są wyższe".
Kobieta to kobieta, ewolucja nie do tego ją stworzyła.

Kobiety w wojsku, sparingi z laskami.. No przecież to jest chore.
Pewnie części w której facet jej odwinął wywalili
Nawet mało ogarnięty kick boxer amator przy tak dużej przewadze fizycznej powaliłby ją kopnięciem. Nie bez przyczyny w sportach walki są podziały na kategorie wagowe. Ona wykorzystuje tylko element zaskoczenia oraz wykształcone u faceta przez lata "dziewczyn się nie bije".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie