👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czodA13 napisał/a:
w dupie byles. Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj kartoflu.
Dostajesz towar na paletach? palety oddajesz - normalne.
Kierowca nie zabierze palet? Firma wystawia rachunek.
i pomyslec ze polacTFU cie lajkuje.
O czym Ty piszesz? Nigdy nie zabieram palet..
czodA13 napisał/a:
w dupie byles. Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj kartoflu.
Dostajesz towar na paletach? palety oddajesz - normalne.
Kierowca nie zabierze palet? Firma wystawia rachunek.
i pomyslec ze polacTFU cie lajkuje.
Przecież palety sporo kosztują, za taką ilość palet to miałby kilka stówek na jakimś skupie
notak napisał/a:
można się śmiać ale ten szwab doskonale rozumie wkówienie Polaka,
tylko te z🤬by są na tyle zacietrzewiałe w swojej chorej godności, że nie widzą problemu
poniekąd, w taki sam sposób da się dogadać z turkami tam mieszkającymi i więcej rozumieją
To prawda! Nasłuchał ja sie głupot ze turki straszni zli i trzeba ich unikać a najbardziej wporzadku. Prawie każdy kuma Polski. 5 lat w Hamburgu. A ten ssman to pewnie z Bawarii tam sami nazisci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie