👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No fajnie fajnie tylko co będzie za kilka godzin po takim "myciu" jak woda przy uszczelkach i zakamarkach zamarznie?
Do czego to bieda doprowadza. Myślałem, że tylko u nas - w PL - ludzie sami samochody myją...
Do litrowej butelki Coca-Coli wrzucamy trochę suchego lodu, zakręcamy i oddalamy się na bezpieczną odległość. Jebie mocniej od Achtunga.
Wersja dla ludzi z jajami - do litrowej butelki coli wlewamy trochę wody, wrzucamy trochę suchego lodu, zakręcamy i oddalamy się na bezpieczną odległość. Jebie tak samo jak Achtung, ale może jebnąć zaraz po zakręceniu korka (zależy jak dużo wody wlaliście).
Wersja dla ludzi z jajami - do litrowej butelki coli wlewamy trochę wody, wrzucamy trochę suchego lodu, zakręcamy i oddalamy się na bezpieczną odległość. Jebie tak samo jak Achtung, ale może jebnąć zaraz po zakręceniu korka (zależy jak dużo wody wlaliście).
Mocniejsze butelki jak po żywcu zdrój strzelają przy około 5 atmosferach. (puste)
Najfajniej wybuchają 5l po płynie do spryskiwaczy, ale już nie pamiętam przy jakim ciśnieniu, bo mnie tak oszołomiło, że zapomniałem co widziałem na zegarze.
Ogólnie polecam zabawę, ale na odległość.
Najfajniej wybuchają 5l po płynie do spryskiwaczy, ale już nie pamiętam przy jakim ciśnieniu, bo mnie tak oszołomiło, że zapomniałem co widziałem na zegarze.
Ogólnie polecam zabawę, ale na odległość.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie