👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nigdy nie brałem dragów i nie mam zamiaru tego zmieniać. Powie mi ktoś doświadczony co w takim momencie przeżywa człowiek? Czemu tak gestykuluje i czemu tak krzywi mu ryj? Zawsze mnie to zastanawiało.

Ziomka wygielo grubo, na pewno przesadził z ilością albo pomieszal z alko bądź innymi dragami extazy lsd alko mieszanka pasująca do Pana na obrazku
PanRewolwerowiec napisał/a:
Z tym bym się spierał, bo założę się że na pewno piłeś alkohol który jest NARKOTYKIEM TWARDYM, i to jednym z najbardziej uzależniających (zaraz za heroiną i nikotyną), oraz (co ważne!) najbardziej szkodliwym dla organizmu człowieka i najbardziej niebezpiecznym dla otoczenia na tle wszystkich innych narkotyków.
Nie generalizowałbym tak. Alkohol przez bardzo długi okres stosowania nie ma właściwości uzależniających. Dla większości osób to coś co piją okazyjnie na imprezach/imieninach, a potem potrafią przez 2 miesiące nie wypić ani kropli. Uzależnienie psychiczne pojawia się po dłuższym nadużywaniu (np. regularnym piciu co 2, 3 dni), a fizyczne bo BARDZO długim piciu na umór. Tego o narkotykach pokroju heroiny powiedzieć nie można. Uzależniają ekspresowo jak widać.
Z nikotyną się zgodzę - tutaj niewiele jest osób, które potrafią palić dla towarzystwa, a poza tym nie dotykać się do papierosów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie