Herbata18 napisał/a:
@2xup a w tej 22 sekundzie co sie pali za światło dla lanosa ?
Aj faktycznie ma czerwone. Tylko na Youtube na pauzie mi wyciemniło górny semafor i go nie zauważyłem pod napisami. Zwracam honor Sebastianowi z VW...
a mi sie fantastico juz znudzil
tak, tylko czy nie uczyli na kursie (chociażby szkoła życia), że przy dojeździe do skrzyżowania należy zachować szczególną ostrożność? Może nie jestem zawodowym kierowcą, ale swoje już najechałem i jednak zawsze nawet przy światłach staram się zwracać uwagę na zachowanie innych kierowców, ale jak ktoś chce jeździć po mieście 70km/h bo zielone światła, to ma skutki swojej roztropności. Lepiej dojechać później ale w jednym kawałku, niż wcale.
A rowerzyści, też kozaki, po pasach rowerem kończy się na noszach do szpitala...
Zasada ograniczonego zaufania.
Co felernego może być w skrzyżowaniu? Tam pewnie stężenie głąbostwa na km2 jest wysokie.
fantasico, Ty z Włocławka jestes?
voidinfinity napisał/a:
Ten Włocławek to chyba taki Sosnowiec północy...
Włocławek jest w centrum Polski z lekkim wskazaniem na północ.
voidinfinity napisał/a:
Ten Włocławek to chyba taki Sosnowiec północy...
Włocławek niegdyś miasto wojewódzkie rozkradzione przez p🤬lonych krzyżaków (Bydgoszcz-Toruń) podczas tworzenia województwa Kujawsko-Pomorskiego.
I to raczej Bydgoszcz i Toruń walczą o tytuł "Sosnowiec Polski Centralnej". Najbardziej wk🤬iające jest u nich to że nie potrafią powiedzieć "TAK" jak normalny Polak, tylko jakieś swoje krzyżackie "JOOOOO".