Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wnuczka hitlerowskiego sadysty
bxn69 • 2014-02-24, 9:59
Dziadziuś się pewnie w grobie przewraca

I ten tytuł "Mój dziadek by mnie zastrzelił"

A oto Amon Goeth - sadysta z Płaszowa czyli dziadek tej oto pani powyżej. W samym obozie Płaszów zabił 500 więźniów strzelając do nich ćwicząc tym samym swoje umiejętności snajperskie
Zgłoś
Jendor 2014-02-25, 7:41 8
K🤬a jak mnie to wk🤬ia że się k🤬a czaja z tymi przypisami hitlerowski,nazista zamiast k🤬a prawdę napisać że niemiec że k🤬a niemcy najechaly niemcy zlupily a nie k🤬a nowe nacje, naród tworzą nnazistów i hitlerowców jakby k🤬a hitler i jego partia została nie wybrana w głosowaniu demokratycznym k🤬a .....wszedzie tak jest tvp na didiscovery. ... Wylacz tv wlacz myślenie

A no tak piwa niemal bo sam autor z przypisami zj🤬 , podaj jego narodowość debilu a wtedy będzie ..
Dawać tego warna k🤬a !
Zgłoś
mack_k 2014-02-25, 7:59
toc to shyrlyy z kargulow i pawlakoch
Zgłoś
C................a 2014-02-25, 8:14
Amon Goeth - czy do końca prawdziwy niemiec?
Bardziej mi pasuje do Szechtera, Kantora albo Goldbluma.......
Zgłoś
t................z 2014-02-25, 8:54
Widziałem film dokumentalny POKŁOSIE
i jestem pewny teraz że większość Żydów zabijali polacy, grabili ich majątki
i fałszowali dokumenty. Niemiec tylko przyszedł pilnować żeby nie zabijali wszystkich
Zgłoś
Ciesin 2014-02-25, 9:26
Nie po raz pierwszy, w tym kraju można zrobić karierę, a przynajmniej wzbudzić sensację dziadkiem nazistą.
Zgłoś
C................e 2014-02-25, 14:28 3
Jendor napisał/a:

K🤬a jak mnie to wk🤬ia że się k🤬a czaja z tymi przypisami hitlerowski,nazista zamiast k🤬a prawdę napisać że niemiec że k🤬a niemcy najechaly niemcy zlupily a nie k🤬a nowe nacje, naród tworzą nnazistów i hitlerowców jakby k🤬a hitler i jego partia została nie wybrana w głosowaniu demokratycznym k🤬a .....wszedzie tak jest tvp na didiscovery. ... Wylacz tv wlacz myślenie

A no tak piwa niemal bo sam autor z przypisami zj🤬 , podaj jego narodowość debilu a wtedy będzie ..
Dawać tego warna k🤬a !

Ja p🤬le jaka logika. Był k🤬a Niemcem, nazistą, wiec napisał NAZISTA.
To pewnie teraz przyprawi każdego pseudosadolowegopariote o ból dupy, ale nie każdy Niemiec był nazista.
I przykład, Hitler został wybrany demokratycznie. Tusk k🤬a też. Wiec każdy Polak popiera Tuska?
Zgłoś
S................n 2014-02-25, 21:47
Catacombe napisał/a:

Ja p🤬le jaka logika. Był k🤬a Niemcem, nazistą, wiec napisał NAZISTA.
To pewnie teraz przyprawi każdego pseudosadolowegopariote o ból dupy, ale nie każdy Niemiec był nazista.
I przykład, Hitler został wybrany demokratycznie. Tusk k🤬a też. Wiec każdy Polak popiera Tuska?

No teraz to już Cię chyba całkiem poj🤬o.
Zgłoś