konto usunięte
2013-05-27, 1:36
A ja powiem że to co mówi to w 100% prawda!
Tylko on to znowu przekoloryzował.
Trzeba znaleźć granicę pomiędzy zasłanianiem ciała od stóp do głów a chodzeniem z gołą dupą!
Jak większość facetów uwielbiam patrzyć na kobiece nogi, krótkie spódniczki (najlepiej takie prawie do kolan), dekolt delikatnie odsłonięty, bądź zwiewne sukienki za kolano coś w stylu lat 60' i rock'n'rolla.
Ale czy wam się podoba kiedy kobieta kucając pokazuje pół gołej dupy i "stringi" które nota bene moim zdaniem są obleśne?!
Wszystko powinno mieć swoje granice, a moim zdaniem kobiety te granice już dawno przekroczyły, chodzi mi o granice dobrego smaku.
konto usunięte
2013-05-27, 1:37
Cejrowski na coś narzeka lub nad czymś ubolewa tak jakby sam tego nigdy nie robił. Zadufany w sobie dupek który pozjadał wszystkie rozumy i myśli, że jego zdanie jest zawsze najmądrzejsze i najrozsądniejsze.
konto usunięte
2013-05-27, 3:18
Z Cejrowskim nie mogła wytrzymać jego własna żona, więc go zostawiła. Oczywiście ultrakatol nie może tak po prostu wziąć rozwodu, więc załatwił sobie kościelny glejt o unieważnieniu małżeństwa. Że niby po dziesięciu latach małżeństwa okazało się, że przez cały czas było ono nieważne. No śmiech na sali. Teraz ten koleś wygłasza do was pogadankę o moralności, a wy łykacie ją jak pelikan ryby. Nie wiem które określenie bardziej do was pasuje - hipokryci czy zwyczajni kretyni.
Arab sobie nie pozwoli przy kobiecie w nieelegancki sposób butów zdjąć. A jak się zapomni i sobie pozwoli to ją ukamienują...