Sedno sprawy od 1:15, ale warto oglądać od początku.
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumiećpodpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O arabach p🤬li ale o kobietach dobrze mówi mam dylemat czy dać piwo czy nie.
![]()
Cejrowski na coś narzeka lub nad czymś ubolewa tak jakby sam tego nigdy nie robił. Zadufany w sobie dupek który pozjadał wszystkie rozumy i myśli, że jego zdanie jest zawsze najmądrzejsze i najrozsądniejsze.
Mówi co myśli.
Skoro jest ktoś kto chce go słuchać a w dodatku mu za to zapłacić to w czym masz problem?
Jeżeli go nie lubisz, nie zgadzasz się z nim itd. to po prostu nie oglądaj/nie słuchaj.
Ja nie lubię iluś tam prezenterów/dziennikarzy i zwyczajnie nie oglądam tego co robią co by się nie wk🤬iać. Stary to zdrowsze niż spinka w necie![]()
Mówię to co myślę
Skoro jest ktoś kto chce mnie słuchać a w dodatku mi za to zadośćuczyni wirtualnymi piwami to w czym masz problem?
Jeżeli nie podoba ci się mój komentarz to go po prostu nie czytaj.
Ja cośtam blablabla żeby się nie wk🤬iać.
Stary to zdrowsze niż spinka w necie![]()
Przyznam mu rację. Z jednej strony fajnie jest oglądać cycki i dupy, ale obcych dziewczyn. Sam mam kobietę, która pokazała mi się po dłuugich podchodach, wielu spotkaniach. A takie laski pokazujące co się da, nawet nie brałem pod uwagę przy wyborze partnerki. No kiedyś tam za młodu, zmieniało się takie co chwila jak kondomy. Ale z chwilą stabilizacji, zacząłem ostro sortować. Po co mi k🤬iszon w domu? Dorośniecie, też tak będziecie mieli.
Jak znajdziesz jaja w torebce swojej laski, to tutaj wróć.