👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

morinho napisał/a:
Uwielbiam tytuły typu: Miażdży, masakruje, niszczy, tak bardzo charakterystyczne dla posiadaczy IQ na poziomie 30.
Nie.. to są tytuły tzw. "kultowe" - bardzo fajne i dlatego go użyłem.

HSboy napisał/a:
katolicki oszołom
Nie dość, że cham i prostak, to jeszcze idiota.

Gen.samozlo napisał/a:
@Up
Widzę żeś wielbiciel pudelka.![]()
Widać, że też nie stronisz...

artiee
Po czym wnosisz? Czy raczej insynuujesz. Po przeczytaniu Twoich komentarzy wyłania mi się obraz hejtera. Wiele obrażasz(masz nawet za to ostrze) i głównie, jak nie jedynie, niekreatywnie krytykujesz.
Przepraszam że to powiem ale jebie mnie twa opinia.
Po czym wnosisz? Czy raczej insynuujesz. Po przeczytaniu Twoich komentarzy wyłania mi się obraz hejtera. Wiele obrażasz(masz nawet za to ostrze) i głównie, jak nie jedynie, niekreatywnie krytykujesz.
Przepraszam że to powiem ale jebie mnie twa opinia.

przepraszam ku*wa, ale nie rozumiem.
i co z tego, ze katol?
inteligentny, mądry facet, nie czaje o co ten cały szum wokół Cejrowskiego
i co z tego, ze katol?
inteligentny, mądry facet, nie czaje o co ten cały szum wokół Cejrowskiego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie