Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-01, 10:32 1
Tristan88 napisał/a:

Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.

Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego

gdzie Ty wyczytałeś , że mówił do 16 roku życia tylko po niemiecku? Nie bronię go, bo też go nie lubię,ale za to lubię znać fakty , a nie jakieś głupoty wyssane z palca.

P.S. urodził się w Gdańsku
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-01, 10:44
Yo Izolda ( Tristan88 )

Cytat:

Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.

Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego

Może i jest debilem, ale to on zgarnia 15 kafli co miesiąc za nic.

who's niga now?
Zgłoś
EdmundKemper 2012-05-01, 11:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jugo500 2012-05-01, 11:48
Cytat:

Może Ty ubekiem nie jesteś, ale tatuś pewnie zapierdlala na stałej rządowej posadce i to wszystko co masz zapewne tobie załatwił, dlatego nie narzekasz. Szczerze ! Tak k***a zazdroszczę Ci że ci się dobrze układa za rządów p.tuska (specjalnie z małej). Ale niestety od 40-90% (nie znam statystyk % ale wiem że w ch*j ledwo żyje) ludzi nie ma tego luksusu i zak***iają!! Jak niewolnicy mając na piśmie (np. Ja 3020 zł) A na rękę dostaję 1834 zł (ten miesiąc) bo resztę wpierdlala ch*j wie co. Ale na pewno wiem że to nie pan tusk zrobił tylko kaczuszka za którego miałem nie mniej niż 2300 na rękę.
No k***a sory ale mając 2 letnią córkę i młodą żonę ledwo co wiążemy koniec z końcem a te 400 zł zgubione (zaj***ne) na prawdę by pomogło.

bardzo mnie rozbawiłes pierwszym zdaniem !!!

Dla Polaka każdy kto jest przy władzy jest podejrzany i na 100% złodziej !!! takie już skrzywienie narodowe.

Miłego weekendu dla wszystkich !!!
Zgłoś
Snejku 2012-05-01, 13:02
Tusk jest założycielem gildii złodzieji.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-01, 13:15
Dobrze gada, dać mu buty
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-01, 13:34
Filmik z Cejrowskim=dużo piw .. ehe .
Zgłoś
Gebels 2012-05-01, 13:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-05-01, 18:09
pomaranczowy4 napisał/a:

spoko tylko ta nasza "religia" trzyma w ryzach ten naród" jak bedziesz taki wielki niewierzący, to muzułmanie postawią tu więcej meczetów niż jest kościołów i powoli zaczniesz sie budzić w innym swiecie. i bedziesz musiał klękać 5 razy dziennie w jakąś strone.bo jak nie to masz łeb obcięty..także ja katolikiem nie jestem ale pomyśl jak przyjdą inni

Chcesz jednym gównem zastępować drugie? Pozdro.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-01, 19:44
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-01, 20:52
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-05-02, 0:11
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-02, 1:39
Nie wiem jaki w ogóle jest cel wrzucania tych filmów. Aby tylko dalej kłócić to popiżdżone społeczeństwo.

" Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku "

Tak to jest prawda, z tym że również Jarosław Kaczyński mówił do 16 roku życia po niemiecku jako że Donald Tusk, jest jego bratem.
Ludzie mają klapki na oczach i tego nie widzą PIS, PO, SLD, PSL , JKM to wszystko jeden bat tylko pod inną nazwą.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-02, 8:53
Jeden wart drugiego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-06, 8:49
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem