Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.
Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego
gdzie Ty wyczytałeś , że mówił do 16 roku życia tylko po niemiecku? Nie bronię go, bo też go nie lubię,ale za to lubię znać fakty , a nie jakieś głupoty wyssane z palca.
P.S. urodził się w Gdańsku

Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.
Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego
Może i jest debilem, ale to on zgarnia 15 kafli co miesiąc za nic.
who's niga now?
Może Ty ubekiem nie jesteś, ale tatuś pewnie zapierdlala na stałej rządowej posadce i to wszystko co masz zapewne tobie załatwił, dlatego nie narzekasz. Szczerze ! Tak k***a zazdroszczę Ci że ci się dobrze układa za rządów p.tuska (specjalnie z małej). Ale niestety od 40-90% (nie znam statystyk % ale wiem że w ch*j ledwo żyje) ludzi nie ma tego luksusu i zak***iają!! Jak niewolnicy mając na piśmie (np. Ja 3020 zł) A na rękę dostaję 1834 zł (ten miesiąc) bo resztę wpierdlala ch*j wie co. Ale na pewno wiem że to nie pan tusk zrobił tylko kaczuszka za którego miałem nie mniej niż 2300 na rękę.
No k***a sory ale mając 2 letnią córkę i młodą żonę ledwo co wiążemy koniec z końcem a te 400 zł zgubione (zaj***ne) na prawdę by pomogło.
bardzo mnie rozbawiłes pierwszym zdaniem !!!
Dla Polaka każdy kto jest przy władzy jest podejrzany i na 100% złodziej !!! takie już skrzywienie narodowe.
Miłego weekendu dla wszystkich !!!
spoko tylko ta nasza "religia" trzyma w ryzach ten naród" jak bedziesz taki wielki niewierzący, to muzułmanie postawią tu więcej meczetów niż jest kościołów i powoli zaczniesz sie budzić w innym swiecie. i bedziesz musiał klękać 5 razy dziennie w jakąś strone.bo jak nie to masz łeb obcięty..także ja katolikiem nie jestem ale pomyśl jak przyjdą inni
Chcesz jednym gównem zastępować drugie? Pozdro.

" Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku "
Tak to jest prawda, z tym że również Jarosław Kaczyński mówił do 16 roku życia po niemiecku jako że Donald Tusk, jest jego bratem.
Ludzie mają klapki na oczach i tego nie widzą PIS, PO, SLD, PSL , JKM to wszystko jeden bat tylko pod inną nazwą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie