Fumar napisał/a:
Wyp🤬alaj z tym upośledzonym katolem.
Żartowałem. Piwko za Wojtka![]()
A już myślałem, że będzie piwo za komenta...

na serio może jakieś podforum zrobić "Sadistic Light" czy coś takiego na tego typu wrzuty; no nie powiem ciekawe jest to dosyć, ale nie sadystyczne, do c🤬ja pana

Zaskoczył mnie j🤬iec. Rozwiał wiele wątpliwości i pewnie nie jednemu ułatwił sytuację. :d
ciekwe cz on sie stosuje do tych swoich smiesznych pojebnych porad

Wojciech Cejrowski ma najlepiej poukładane w głowie z wszystkich osób, jakie znam i wszystkich osób, o których choćby słyszałem.
bardzo mądry człowiek, może trochę dziwak, ale bardzo mądry. Miło się słucha tak prostych trafnych wypowiedzi.

Nieto napisał/a:
na serio może jakieś podforum zrobić "Sadistic Light" czy coś takiego na tego typu wrzuty; no nie powiem ciekawe jest to dosyć, ale nie sadystyczne, do c🤬ja pana
Ile razy ludzie takim jak Ty będą pisać że jest dział hard, no k🤬a ile razy. To już dawno zrobiło się nudne.
Lubie Cejrowskiego, ale tutaj grubo się myli. Matka jest najważniejsza i oto kilka przykładów dlaczego:
- Matka nigdy się nie zmieni. Żon można mieć wiele.
- Matka nigdy nie zrobi Cię w c🤬ja. Panowie, fakty są takie że to dupy robią nas w c🤬ja a nie na odwrót.
- Matka zawsze się za tobą wstawi, żona wstawi się za tym który ją bogaciej wydupczy
- teściowa... c🤬j mnie obchodzi, nie muszę z nią gadać. A mówić do niej mamo to jak do konia mówić kochanie.
- Matka nigdy się nie zmieni. Żon można mieć wiele.
- Matka nigdy nie zrobi Cię w c🤬ja. Panowie, fakty są takie że to dupy robią nas w c🤬ja a nie na odwrót.
- Matka zawsze się za tobą wstawi, żona wstawi się za tym który ją bogaciej wydupczy
- teściowa... c🤬j mnie obchodzi, nie muszę z nią gadać. A mówić do niej mamo to jak do konia mówić kochanie.
podpis użytkownika
Lubie oczojebne avatary
Mamy mają tylko 2 wady, czasem chcą dobrze na siłe, a czasem czynią zło i myślą że to dobre dla naszego dziecka, bo w magazynie napisali że jak żona nie gotuje obiadów to zdradza i juz psuje wszystko.
dobrze gada chłop
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
capoeiramen napisał/a:
Ja też mam na imię Wojciech, też dostanę piwo?
I też masz 12 lat?

Najlepsza jest teściowa na 102... 100km od domu 2 metry pod ziemią