Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-11, 17:09 1
sanctusdiavolos napisał/a:

Jakby wygłaszał je w mniej prowokacyjny sposób, to pewnie traktowałbym go jak "gościa z innymi poglądami", a że wygłasza je jak tępy buc, to traktuję go jak tępego buca.

A co to znaczy, że wygłasza je jak tępy buc? I że wygłasza je w prowokacyjny sposób?
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 18:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 19:04
sanctusdiavolos, - Przecież Polacy nie lubią ruskich, to zwyczajny fakt, jak można lubić swoich oprawców, grabieżców i morderców ojców?
Jeżeli to jest ten twój przykład prowokacyjnych wypowiedzi i debilnych argumentów, to chyba jednak nie uznam twojej opinii, przykro mi. To może prowokować tylko ludzi bez tożsamości narodowej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 19:12 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 19:23
Cejrowski chce ludzi edukować, a sam kit wciska. Otóż banany (i inne owoce) dojrzewają pod wpływem etylenu, ktory jest wydzielany przez praktycznie każdą część rośliny. Cieniutka powłoka lateksowa na powierzchni skórki banana zapobiega "ulatnianiu" się etylenu z owoca. Przed transportem babany płucze się (jak to pokazano na filmiku), a następnie pakuje z dodatkiem substancji blokującej wydzielanie się etylenu. Po dostarczeniu bananów do odbiorcy trafiają one do tzw. "dojrzewalni", gdzie traktuje się je etylenem, tym razem po to, by proces dojrzewania maksymalnie przyspieszyć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 20:05
EveryDayMosh napisał/a:

A to tak katole promują gumki.

a tak uświadamiają odnośnie aids
scans-daily.dreamwidth.org/2727810.html
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 21:13
sanctusdiavolos, Pisałem o ruskach, nie o Rosjanach, to różnica.
Ruscy to ci, co jutro będą robić zadymy. Rosjanie to ci, co złożyli kwiaty pod pomnikiem ofiar.
Nie mam nic do Rosjan, ale rusków nie lubię.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 21:48
Slonx napisał/a:

sanctusdiavolos, Pisałem o ruskach, nie o Rosjanach, to różnica.
Ruscy to ci, co jutro będą robić zadymy. Rosjanie to ci, co złożyli kwiaty pod pomnikiem ofiar.
Nie mam nic do Rosjan, ale rusków nie lubię.

Wybacz, ale słabo operuję slangiem. Pytanie tylko kogo miał na myśli Cejrowski...
A co do zadym - nie zdziwię się, jeśli to ze strony Polaków polecą obraźliwe teksty z trybun. I wcale nie zdziwię się, jeśli znów będę musiał się za swych rodaków wstydzić. No, ale raz że nie ma co uprzedzać faktów, a dwa, że zbaczamy z tematu.
Zgłoś
dwakilo 2012-06-12, 1:34
Jak nie porusza tematów politycznych to jest OK.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem