Jeśli komuś spodobał się poprzedni temat (nie mój) to polecam ten. Śmierć towarzysza broni.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:15
🔥
Niewypał
- teraz popularne
To jest aktualny film? Ruscy biorą obecnie udział w jakiejkolwiek wojnie? (oczywiście oficjalnie)
Cytat:
Wojna robi z chłopców meżczyn.
czasem na odwrót ... osobiście dzięki Bogu nie straciłem żadnego kolegi w walce, ale widziałem jak sąsiadujący z nami Amerykanie żegnają współtowarzysza. Połowa naszej kompanii miała łzy w oczach.
Nikomu nie życzę utraty kolegi w ten sposób i nikomu nie życzę uczestnictwa w walce bez ich woli ... chociaż chciałbym zobaczyć jak 90 procentom tutejszych internetowych twardzieli rosną nagle c🤬ki, gdy znajdą się pod ogniem ...
I to jest prawdziwa przyjaźń, a nie jakieś chodzenie razem po galerii handlowej
I tak wiekszosc nadal bedzie pisała komentarze typu "chciał bym wojny" myśląc ze to jest jak w Call Of Duty czy innej gierce. Kolega Ci padnie to zaraz się odrodzi.
@emdowu
Mam nadzieję że jutro rozjedzie cię samochód i umrzesz - im mniej takiego ścierwa tym bezpieczniej.
Mam nadzieję że jutro rozjedzie cię samochód i umrzesz - im mniej takiego ścierwa tym bezpieczniej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie