Jeśli komuś spodobał się poprzedni temat (nie mój) to polecam ten. Śmierć towarzysza broni.
F................6
2013-12-16, 13:37
Przej🤬a robota. :/ Marzy mi się dzień, kiedy ludzie nie będą musieli ze sobą walczyć. Ludzkość może kiedyś dojrzeje.
To jest aktualny film? Ruscy biorą obecnie udział w jakiejkolwiek wojnie? (oczywiście oficjalnie)
K🤬a to jest sadistic.pl - chcecie sobie popłakać to z dupeczką przy "m jak miłość" (no tak nie macie dupeczki).
Inna sprawa - w wojnie nie chodzi o to by zginąć za swój kraj ale o to by wróg ginął za swój. (poszukajcie sobie sami czyje to słowa.
Zginął rusek więc na c🤬j drążyć temat... scroll
Tak ból dupy i ssij jaja!
d................a
2013-12-16, 14:41
Wojna robi z chłopców meżczyn.
Wojna robi z chłopców trupy.
J................7
2013-12-16, 15:08
Cytat:
Wojna robi z chłopców meżczyn.
czasem na odwrót ... osobiście dzięki Bogu nie straciłem żadnego kolegi w walce, ale widziałem jak sąsiadujący z nami Amerykanie żegnają współtowarzysza. Połowa naszej kompanii miała łzy w oczach.
Nikomu nie życzę utraty kolegi w ten sposób i nikomu nie życzę uczestnictwa w walce bez ich woli ... chociaż chciałbym zobaczyć jak 90 procentom tutejszych internetowych twardzieli rosną nagle c🤬ki, gdy znajdą się pod ogniem ...
Czeczenia tam to dopiero ruscy mieli przej🤬e
I to jest prawdziwa przyjaźń, a nie jakieś chodzenie razem po galerii handlowej
I tak wiekszosc nadal bedzie pisała komentarze typu "chciał bym wojny" myśląc ze to jest jak w Call Of Duty czy innej gierce. Kolega Ci padnie to zaraz się odrodzi.
"Zaciągnij się, zwiedzisz świat" (hłe, hłe, hłe)
Wielki śmierdzący kloc na wszystkich patridiotów co to p🤬lą o szacunku dla najemników, walczących
W imię korporacyjnych interesów. Tak wygląda wojna chłopaczyno, śmierdzi gównem, szczynami i gnijącym mięsem armatnim.
@emdowu
Mam nadzieję że jutro rozjedzie cię samochód i umrzesz - im mniej takiego ścierwa tym bezpieczniej.
to jest poj🤬e ale ludzie giną za medale.
Sami sobie na to zasłużyli...niech podziękują Putinowi.
a................1
2013-12-16, 20:58
znowu fascynacja ruskimi, zaczyna mi się to bardzo nie podobać !!! Jak się tak jaracie tym k🤬a wschodem to czemu tam nie pojedziecie za chlebem ??!!?? Precz z ruskim gównem z sadola !!!
Zawsze zajrzę za późno, muzyka z mass effect 3. I tak powiem. Co do filmu, kacapa mniej. Sadol wrogowi nie współczuje
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever