Trochę wyj🤬ych zdjęć z obławy na handlarzy z Rio de Janeiro, Zginęło 30 gangsterów, a 160 trafiło do aresztu. W akcji brało udział nieco ponad 2.5k żołnierzy i policjantów
A tu asfalt na wojnie...
podpis użytkownika
Czasem sam siebie Nienawidzę..
Konto usunięte
2011-01-24, 21:39
@Gszysztow Mądrzysz się, przedłużasz swojego e-penisa, masz wyp🤬alac na ASG.
A tak serio to świruję, a takie uwagi z twojej strony świadczą tylko o tym, że boisz się krytyki, powiem ci tylko że nie ma czego
Konto usunięte
2011-01-24, 21:42
Dawaj więcej proszę!
Schabik- myślę, że jeżeli ktoś jest na tyle zdeterminowany by strzelać z motocykla to nazbierał tyle pieniędzy by oprócz kałacha kupić sobie porządne obuwie. To są wojny gangów, za broń chwytają przestępcy, zwykłe szare murzynki chowają się do swoich baraków. Przynajmniej tak było na filmie.
Turek- niestety lata walenia kapucyna zrobiły mi wodę z mózgu i poczucia własnej wartości.
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
Gszysztow - niby prawda, ale łatwiej (i taniej) opłacić takiego murzynka, żeby to on strzelał, niż samemu iść, i najprawdopodobniej dać się zabić lub aresztować. I tak znając życie wszystkie grube ryby biznesu narkotykowego (także tego w Rio) to biali, którzy wynajmują czarnych, którzy wynajmują kolejnych czarnych. No bo jaki czarny byłby na tyle przedsiębiorczy żeby zbijać miliony/miliardy na narkotykach?
Normalnie call of duty/ tylko przy tym wymięka.
Mam nadzieję, że to pomyłka w opisie i zginęło 160, a do aresztu trafiło 30.
Konto usunięte
2011-01-24, 22:20
bo liczy się p🤬lnięcie ...
Konto usunięte
2011-01-24, 22:30
połapać i do c🤬lowni
Sobieski, Hitler... K🤬a oni się nie p🤬lili z brudasami.
"W akcji brało udział nieco ponad 2.5k żołnierzy i policjantów"
mógł napisać że zginęło 3d gangsterów, a 1h6d trafiło do aresztu
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Konto usunięte
2011-01-24, 23:18
hide yo wife hide yo kids
W polsce zginęło by 30 policjantów a 160 trafiło do szpitala...
BOPE zrobiło swoje
toż to istne call of duty : )
Konto usunięte
2011-01-25, 21:40
Liczba zabitych i rannych w tej walce pewnie pokrywa się z liczbą murzynów która ubyła tych slamach bo tylko murzyny się bawią w nap🤬lanie z policją w taki sposób.