Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Wójt Sońska
nowynick • 2018-06-11, 10:49
albo raczej wujt, jedna baba co upierdliwia życie mieszkańcom całej gminy. Jakby kto miał gest to może komornika chociaż nasłać
dlugi.info/wierzytelnosc/913839/MARZENA+%C5%9ALUBOWSKA

"– Zawiadomiłem mieszkańców, kiedy będzie reportaż. A potem dowiedziałem się, że w tych wsiach wyłączono prąd. Wszyscy uważali, że to spisek pani wójt. Interweniowali i podobno krótko przed programem prąd został włączony – opowiada naTemat autor reportażu, Andrzej Tomczak. On osobiście, mimo wszystko, w spisek nie wierzy. Pani wójt nie znała przecież treści reportażu, sama w nim występowała, dlaczego miałoby jej na tym zależeć?"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-06-11, 17:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sinus 2018-06-11, 19:58 2
facebook.com/100010828627779/videos/583252182045731/?q=interwencja%20t...

Tu jest kolejny mistrz samorządu co jest sam dla siebie podstawą prawną. Sry za link z pejsbuka może jakiś mod to ucywilizuje.
Zgłoś
tigerqaz 2018-06-11, 21:21 1
Jebnę cytatę z pewnej mądrej myśli ludowej ostatnich czasów...
"Ona jest ruda, szalona ruda" Tylko się farbnęła...
Zgłoś
Pirx 2018-06-11, 21:39
Trzeba powiadomić odpowiednie organy ścigania !!
Zgłoś
ddss 2018-06-11, 21:58 1
Dane sobie podajecie jak papier w kiblu, a o rodo słyszeliście ?
Zgłoś
thewhitestar 2018-06-11, 22:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nemayu 2018-06-11, 23:06 9
ddss, a słyszałeś o czymś takim jak urząd publiczny i o tym, że jego dane adresowe też są publiczne? Jakoś przecież trzeba tam dojechać albo list wysłać... Użyj mózgu czasem.

Jak ci podam adres sklepu internetowego to też wyskoczysz, że hurr durr RODO?
Zgłoś
wyvar 2018-06-12, 0:13 1
Zgłoś
zakmen 2018-06-12, 1:57
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-12, 6:21
@nowynick

Jest jeszcze drugi nieco większy, z którym można siąść jej na dupę

dlugi.info/wierzytelnosc/102777/Marzena-Slubowska

Oczywiście trzeba to zweryfikować ale w razie czego wołaj użyszkodniku
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-12, 16:54 1
Słuchając ten kobiety, budzi się we mnie bestia, która ma ochotę jej krzywdę zrobić.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-06-12, 18:10
Jeszcze jedno lub dwa pokolenia, a jak naród przetrwa to może będzie fajnie
Zgłoś
FuBu667 2018-06-12, 22:24
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-12, 23:09
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem