albo raczej wujt, jedna baba co upierdliwia życie mieszkańcom całej gminy. Jakby kto miał gest to może komornika chociaż nasłać
dlugi.info/wierzytelnosc/913839/MARZENA+%C5%9ALUBOWSKA
"– Zawiadomiłem mieszkańców, kiedy będzie reportaż. A potem dowiedziałem się, że w tych wsiach wyłączono prąd. Wszyscy uważali, że to spisek pani wójt. Interweniowali i podobno krótko przed programem prąd został włączony – opowiada naTemat autor reportażu, Andrzej Tomczak. On osobiście, mimo wszystko, w spisek nie wierzy. Pani wójt nie znała przecież treści reportażu, sama w nim występowała, dlaczego miałoby jej na tym zależeć?"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-06-11, 17:44
facebook.com/100010828627779/videos/583252182045731/?q=interwencja%20t...
Tu jest kolejny mistrz samorządu co jest sam dla siebie podstawą prawną. Sry za link z pejsbuka może jakiś mod to ucywilizuje.
Jebnę cytatę z pewnej mądrej myśli ludowej ostatnich czasów...
"Ona jest ruda, szalona ruda" Tylko się farbnęła...
Trzeba powiadomić odpowiednie organy ścigania !!
ddss
2018-06-11, 21:58
Dane sobie podajecie jak papier w kiblu, a o rodo słyszeliście ?
ddss, a słyszałeś o czymś takim jak urząd publiczny i o tym, że jego dane adresowe też są publiczne? Jakoś przecież trzeba tam dojechać albo list wysłać... Użyj mózgu czasem.
Jak ci podam adres sklepu internetowego to też wyskoczysz, że hurr durr RODO?
@nowynick
Jest jeszcze drugi nieco większy, z którym można siąść jej na dupę
dlugi.info/wierzytelnosc/102777/Marzena-Slubowska
Oczywiście trzeba to zweryfikować ale w razie czego wołaj użyszkodniku
konto usunięte
2018-06-12, 16:54
Słuchając ten kobiety, budzi się we mnie bestia, która ma ochotę jej krzywdę zrobić.
Jeszcze jedno lub dwa pokolenia, a jak naród przetrwa to może będzie fajnie
konto usunięte
2018-06-12, 23:09