Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
konto usunięte 2013-03-17, 7:28
jedno piwo prosze a co dam Ci masz;]
Zgłoś
Tomaszu 2013-03-17, 7:53
Do 17000 trochę brakuje, ale 63 jak dotąd to już niemała ilość.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 8:14
Może sobie ode mnie wziąć te 17 000 piw. No problem
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 8:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teken 2013-03-17, 8:41
Wg mnie to nie miejsce na tego typu ogłoszenia.
Zgłoś
paczfiko 2013-03-17, 9:01
ja mu jedno piwo postawiłem z filmik, ciekawe czy uzbiera 17 tys piw na sadistic`u. Życzę powodzenia
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 9:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wlodekkf 2013-03-17, 9:53 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 10:52
Niech się pokazuje gdziekolwiek, dla niego każda złotówka się liczy. Mógł zrobić jakąś specjalną wersję tej autopromocji specjalnie na sadola
Zgłoś
krzychy1992 2013-03-17, 11:32 3
Specjalnie zalogowałem się aby poinformować, że jego portfolio to fake oprócz jednej pracy tej ze stowarzyszenia(choć i tu nie wierze że wykonał ją samodzielnie), resztę stron wykonały zewnętrzne firmy lub inne podmioty albo np. Wojciech korzystał z gotowego CSS(znalazłem 2 strony,a 1 to generator WordPress'a) co formalnie sprowadza się do wypełnienia pól tekstowych ,a dodatkowo reszta tych jego dzieł to po prostu grafika podłożona jako tło w CSS.

Reasumując ten facet z webmasteringiem nie ma nic wspólnego .

Dziękuje dobranoc!

PS. Tak se myślę że to raczej skinhead , a ręka to mu uschła od walenia .
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 11:48 1
Zgłoś
gluty52 2013-03-17, 13:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 13:33
Wpłaciłem stówke mam nadzieje, że pomoże.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 15:29
Qrwa wy z tymi piwami to serio???????????? "Myślicie", ze tu chodzi o 17 000 piw postawionych na Sadisticu??? Wiedziałem, że naród głupieje ale nie wiedziałem ze w takim tempie. Możecie nie klikać na piwo szkoda energii lepiej wykorzystajcie ją żeby sie jebnąć w te tępe łby, może pomoże choć troche.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-17, 16:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem