Panie i Panowie sadole, znajomy znajomego widoczny na filmiku ponizej potrzebuje pomocy, jak powiedzial, proteza ktorej potrzebuje jest warta 17 000 piw, moze my tez cos dolejemy?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
ja mu jedno piwo postawiłem z filmik, ciekawe czy uzbiera 17 tys piw na sadistic`u. Życzę powodzenia
Niech się pokazuje gdziekolwiek, dla niego każda złotówka się liczy. Mógł zrobić jakąś specjalną wersję tej autopromocji specjalnie na sadola
Specjalnie zalogowałem się aby poinformować, że jego portfolio to fake oprócz jednej pracy tej ze stowarzyszenia(choć i tu nie wierze że wykonał ją samodzielnie), resztę stron wykonały zewnętrzne firmy lub inne podmioty albo np. Wojciech korzystał z gotowego CSS(znalazłem 2 strony,a 1 to generator WordPress'a) co formalnie sprowadza się do wypełnienia pól tekstowych ,a dodatkowo reszta tych jego dzieł to po prostu grafika podłożona jako tło w CSS.
Reasumując ten facet z webmasteringiem nie ma nic wspólnego
.
Dziękuje dobranoc!
PS. Tak se myślę że to raczej skinhead , a ręka to mu uschła od walenia
.
Reasumując ten facet z webmasteringiem nie ma nic wspólnego
. Dziękuje dobranoc!
PS. Tak se myślę że to raczej skinhead , a ręka to mu uschła od walenia
.
Qrwa wy z tymi piwami to serio???????????? "Myślicie", ze tu chodzi o 17 000 piw postawionych na Sadisticu??? Wiedziałem, że naród głupieje ale nie wiedziałem ze w takim tempie. Możecie nie klikać na piwo szkoda energii lepiej wykorzystajcie ją żeby sie jebnąć w te tępe łby, może pomoże choć troche.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie