👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakbyście cztery godziny chodzili po mieście, to zgodnie z prawem statystycznym trafi się w końcu jakiś debil. No cholera, są ludzie mądrzejsi i głupsi, nie ma równości umysłowej. A tutaj? Kilka pytań, trochę śmiechu i robota załatwiona. Goście mogą iść po mieście szukać kolejnych idiotów.

to już jest program do robienia z ludzi idiotów, a nie na poziomie i kulturze ; /

tit napisał/a:
On ma ganiać z łopatą, a nie myśleć. I tak wypłatę wezmą dwa razy większą niż wyuczone studenciki.
artiee, felorybak, Krzysiek14199 kumple z jednej oślej ławki

szczerze ?mam 19 lat i nie wiem co to ta cała cyrylica czy jak to sie zwie i gó*no mnie to interesuje ; D

@ Przemyslav83
oni są tacy głupi znam tego drugiego muł i debil
oni są tacy głupi znam tego drugiego muł i debil

perun88 napisał/a:
Takich debili to nawet Ameryka nie produkuję
To jesteś Ameryka, że nawet takich debili nie produkujesz?
Analfabeta wypowiedział się o debilach

P.s. jakby ktoś nie zrozumiał błędu to miało być "produkuje"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie