👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
voidinfinity napisał/a:
A czego się spodziewaliście po tej postkomuszej strukturze zwanej wymiarem sprawiedliwości? Było dekomunizować, jak był na to czas
Pragnę przypomnieć, że policjanci, żołnierze, sędziowie, prokuratorzy średnio pobierają emeryturę dwa razy dłużej i dwa razy wyższą. Nie płacą przy tym żadnych składek (cała pensja do łapki). Tym optymistycznym akcentem życzę miłego dnia![]()
Przypomnę, że był jeden polityk w sejmie postulujący dekomunizację:
Od tamtej pory jest notorycznie ośmieszany a jego wystąpięnia to pokaz manipulacji mediów. Od tamtej pory nie ma też czystej prawicy w sejmie, tylko farbowane lisy lub bogobojni socjaliści.

Skład sędziowski powinien zostać odwołany, na plac ziemniaki sprzedawać. Chociaż nie, przecież tam ciężko pracują uczciwi obywatele...
lho_la napisał/a:
Pewnie sędziemu też dała w łapę..
Albo on dał jej coś w łapę

Źródło: lmgtfy.com/?q=szokuj%C4%85cy+werdykt+s%C4%85du
Jakbyście nie wiedzieli, że wszystkie tabloidy piszą te same tytuły, mimo tego, iż czasem zawierają jakieś błędy.
Jakbyście nie wiedzieli, że wszystkie tabloidy piszą te same tytuły, mimo tego, iż czasem zawierają jakieś błędy.
grzechu5444 napisał/a:
W sumie tak. Począwszy od ogłupionych 40, 50 latków, po młodych lewackich debili, lub młody "kwait polski" biorący informacje z propagadnowej tv
fakt, komuniści wyniszczyli Polski naród, ale nie można ciągle mówić że komuniści to i tamto, polacy po prostu zostali ogłupieni. co do młodych lewaków, na szczęście to są głównie młode punki (na mazurach) które i tak wkrótce wyzdychają
Weźmiesz łapówkę nic Ci nie zrobią,odpalisz racę na stadionie posiedzisz 5lat w pace... This is POLSKA!

Fakt - wiarygodne źródło informacji. Jarajcie się dalej, oszołomy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie