Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-27, 10:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 12:15 2
@ Kuriki
Normalnie ludzie wypowiadają się, kiedy posiadają wiedzę na dany temat. Ty chyba chcesz się tylko pochwalić swoją głupotą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 13:23
Ant1984 napisał/a:

@ Kuriki
Normalnie ludzie wypowiadają się, kiedy posiadają wiedzę na dany temat. Ty chyba chcesz się tylko pochwalić swoją głupotą.

Dokładnie

Edit:
A kij z tym, wypowiem się ponownie.

Co do twoich wypowiedzi zacytowanych przeze mnie, to zalatują mi okultystą, którego mózg jest częściowo wyprany.

Co do tematu;
1. Kontrola absolutna-świata- czy to przez polityków czy korporacje jest niemożliwa. Możliwe coś takiego jest jedynie w obrębie sekt i tajnych stowarzyszeń- i to nie tych do których przyjmowane są baranki co się w życiu zagubiły.

2. Narzekanie na technologię. Straszna rzecz ta technologia; konsole, mikrofalówki, sprzęt medyczny i być może w przyszłości wszeczpy wzmacniające ludzkie zmysły i siłę... Mnie się podoba. Jak ktoś się boi to niech idzie do lasu, niech zrobi sobie samotnię i tam egzystuje bez nacisku, bez złej technologii.

3. Nadużywanie władzy. Było jest i będzie niezależnie od poziomu cywilizacyjnego. Problem leży w tych, którzy dają sobie wchodzić na głowę.
Zgłoś
slannesh 2013-06-27, 13:42 1
Za ending deus ex'a zawsze piwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 16:37 2
albert124 napisał/a:

Propaganda Kadaffiego przepraszam wychodze

No owieczko, właśnie nieoglądanie do końca i nie rozumienie tego co się widzi prowadzi do tego, że władza prowadzi ciebie jak alfons 17-letnią "królową świata", obieca dostatek, a następnie robaczku
Smacznego

Kadaffi był tyranem i mordercą na długo przed tym jak Zachód interweniował.
Interwencja była wynikiem tylko i wyłącznie próby podniesienia ceny ropy wysyłanej do UE.
Wcześniej był ich wielkim Funflem i starali się zatuszować wszelkie masakry jakich dokonał.

Europa nie mogła wkroczyć od razu bo nie brakowało jej narzędzi propagandowych wystarczających do przekonania opinii publicznej, że ten atak jest konieczny, dlatego zadziałali dopiero po Amerykanach, kiedy ci nakręcili media. Amerykanie utrzymują ten kretyński wizerunek obrońców sprawiedliwości i dzięki temu wystarczy jedno słowo el Prezidente i mogą iść ogniem.
Zgłoś
ares88 2013-06-28, 11:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem