Powinni leczyć się za własne pieniądze, ja mam w dupie ich los.
konto usunięte
2010-06-29, 1:06
@up
dokładnie

Mam wrażenie, że moja babcia założyła sobie konto pod nickiem SebaKing ...
fallout444 napisał/a:
. Poczytaj trochę, zaskoczysz się kiedy zobaczysz jak niewiele się narkomania od seksoholizmu różni.
poczytaj trochę, a dowiesz jak bardzo narkomania jest jednak oddzielnym tematem i że są to zupełnie różne sprawy.
konto usunięte
2010-06-29, 11:09
Pod jakim względem? Obydwie polegają na uzależnieniu się od czegoś w sposób ekstremalny.
Obydwie doszczętnie wyniszczają człowieka, powodują choroby. sprawiają, że wszystkie pieniądze a później rzeczy zostają zamienione w obiekt uzależnienia. W obydwu przypadkach cierpią rodziny. Chorego nie obchodzi jak osiągnie cal spełnienia, ważne żeby był - może to być strzykawka znaleziona w przejściu podziemnym, a może być to obsrana prostytutka posunięta w bramie. Wychodzi na to samo.
Zaczynają się nawet podobnie, przygodne spotkania z obiektem uzależnienia, kojarzone z dobrą zabawą i ucieczką od rzeczywistości po czym zamienia się to już w ciężką, fizyczną potrzebę, której nie da się w żaden sposób okiełznać. Uzależnieni z bu stron umierają często lub lądują w szpitalach przez wyniszczenie organizmu, zakażenia czy ciężkie uszkodzenia ciała.
Nie są podobne? Z której strony?
fallout, prawdą jest, że same mechanizmy uzależnienia w każdym przypadku działają tak samo. ale nie zapominaj, że w przypadku narkomanii masz do czynienia dodatkowo z substancją chemiczną, która wpływa wyniszczająco zarówno na organizm jak i na osobowość. na pewno każda osoba uzależniona ma jakiś problem ze sobą, ale narkomania, czyli uzależnienie od środka psychoaktywnego, to jest zupełnie inna bajka.
konto usunięte
2010-06-29, 16:31
fallout444 napisał/a:
Poczytaj trochę, zaskoczysz się kiedy zobaczysz jak niewiele się narkomania od seksoholizmu różni.
Niektóre prostytutki dają nawet dupy by mieć na seks