Może raz do roku odejdziecie od kompa i pojedziecie na wood?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Ja bylem w wieku 16 lat i wtedy moglo sie to wydawac super, ale teraz bym nie pojechal, bo po 1 poziom zespolow nie dorownuje platnym zachodnim festiwalom rockowym, po 2 faktytcznie smierdzi niemilosiernie, jest brudno i pelno pijanych zebrakow.
pojedźcie sobie w pierwszy dzień skoro wam tak niby śmierdzi, gdybyście zobaczyli jacy ludzie tam jeżdżą to byście się zdziwili, matki, żony, babcie, milionerzy, przeróżna masa tam jest, ja byłem kilka razy tylko z tego względu dla czystej ciekawości i przez to że mam tam niecałe 80km od siebie i przyznam, że jest pozytywnie, jest ciekawie, ale na pewno nie dałbym tam rady siedzieć kilka dni
jezdze tam co roku. zawsze robie taki melanz, ze pozniej mam jakies dziwne jazdy jak trzezwieje. te pare dni w roku sa przepiekne ;d
Chyba nigdy nie byliście na żadnym festiwalu muzycznym, na lansiarskim i mniejszym Heineken Open'er jest dokładnie taki sam syf jeśli nie gorszy a przecież tam bawi się sama "elita" lansiarstwa, czyści i pachnący - czysto w teorii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie