Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Niewypał - teraz popularne
dth 2012-01-05, 20:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tarek_kubusio 2012-01-05, 21:11
popatrzcie - jak w tym kraju ma byc dobrze. przeciez tu maja wszyscy SWOJA racje !! a swoja racja jest najswojsza a moja racja jest najmojsza !!!!!! - telerancja .......
Zgłoś
dth 2012-01-05, 23:24
tolerancja jest dla slabych.

@down

Nikt Ci nie broni. Co się spinasz?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-05, 23:33 2
Kuuurwa i wolę być takim gościem, który po prostu się dobrze bawi na woodstoku, niż nadętym szczypiorem z blokowiska, którego wychowała ulica.!
Zgłoś
aopia 2012-01-06, 0:11 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 4:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 4:24
Zgłoś
Ryuk 2012-01-06, 9:52
@ Up

Już się dowartościowałeś? Wyobraź sobie, że te Twoje farmazony, wyssane właśnie z paluszka, nie zrobiły na mnie wrażenia, "gimbusie". Szkoda mi na Ciebie riposty, bo debil pozostanie debilem i tyle.
Zgłoś
Devilyn 2012-01-06, 10:42
Zgłoś
elvese1 2012-01-06, 10:43
jedyne co mi sie podobalo w tym filmiku to ta ruda kobietka w 1:50
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 11:00
Ryuk napisał/a:

@ Up

Już się dowartościowałeś? Wyobraź sobie, że te Twoje farmazony, wyssane właśnie z paluszka, nie zrobiły na mnie wrażenia, "gimbusie". Szkoda mi na Ciebie riposty, bo debil pozostanie debilem i tyle.

no dokończ bez radna sieroto spłoń wywłoko bo tylko powietrze marnujesz

pozdrów te swoje "metalówy" a sry transwestytów
Zgłoś
Ryuk 2012-01-06, 11:07 1
@up

Naprawdę jesteś kurewsko żałosny. Spływa po mnie to co piszesz, dziwie się tylko, że matka pod dachem Cię trzymała, bądź dalej trzyma "bez radna sieroto" ;] (btw. słownik j. polskiego się kłania). Chyba masz jakiś "uraz" z dzieciństwa do tych tranwestytów, skoro ciągle o nich wspominasz. Może któryś dogłębnie Ci przeczyścił zawory? Nie wnikam, jebie mnie Twój smutek.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 12:04
Zgłoś
Breakcore 2012-01-06, 13:21
Po co z takim debilem wogle w dyskusje sie wdajesz?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 14:15
danis008 prosze cię idź sobie na dyskotekę i nie denerwuj więcej ludzi bo to co piszesz jest żałosne. Wiesz ze nie masz racji więc próbujesz pojechać po rodzinie? Troszkę to moim zdaniem żałosne. Ile ty masz w ogóle latek 13?14? W realu Cie gnoją wiec próbujesz to do internetu przerzucić? szkoda że z marnym skutkiem Pozdrawiam wszystkich fanów cięższych brzmień i woodstokowiczów.
Do zobaczenia w tym roku. Bo wszyscy wiemy że Woodstock jest boski!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem