Może raz do roku odejdziecie od kompa i pojedziecie na wood?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
popatrzcie - jak w tym kraju ma byc dobrze. przeciez tu maja wszyscy SWOJA racje !! a swoja racja jest najswojsza a moja racja jest najmojsza !!!!!! - telerancja .......
Kuuurwa i wolę być takim gościem, który po prostu się dobrze bawi na woodstoku, niż nadętym szczypiorem z blokowiska, którego wychowała ulica.!
@ Up
Już się dowartościowałeś? Wyobraź sobie, że te Twoje farmazony, wyssane właśnie z paluszka, nie zrobiły na mnie wrażenia, "gimbusie". Szkoda mi na Ciebie riposty, bo debil pozostanie debilem i tyle.
Już się dowartościowałeś? Wyobraź sobie, że te Twoje farmazony, wyssane właśnie z paluszka, nie zrobiły na mnie wrażenia, "gimbusie". Szkoda mi na Ciebie riposty, bo debil pozostanie debilem i tyle.
Ryuk napisał/a:
@ Up
no dokończ bez radna sieroto
pozdrów te swoje "metalówy" a sry transwestytów
@up
Naprawdę jesteś kurewsko żałosny. Spływa po mnie to co piszesz, dziwie się tylko, że matka pod dachem Cię trzymała, bądź dalej trzyma "bez radna sieroto" ;] (btw. słownik j. polskiego się kłania). Chyba masz jakiś "uraz" z dzieciństwa do tych tranwestytów, skoro ciągle o nich wspominasz. Może któryś dogłębnie Ci przeczyścił zawory? Nie wnikam, jebie mnie Twój smutek.
Naprawdę jesteś kurewsko żałosny. Spływa po mnie to co piszesz, dziwie się tylko, że matka pod dachem Cię trzymała, bądź dalej trzyma "bez radna sieroto" ;] (btw. słownik j. polskiego się kłania). Chyba masz jakiś "uraz" z dzieciństwa do tych tranwestytów, skoro ciągle o nich wspominasz. Może któryś dogłębnie Ci przeczyścił zawory? Nie wnikam, jebie mnie Twój smutek.
danis008 prosze cię idź sobie na dyskotekę i nie denerwuj więcej ludzi bo to co piszesz jest żałosne. Wiesz ze nie masz racji więc próbujesz pojechać po rodzinie? Troszkę to moim zdaniem żałosne. Ile ty masz w ogóle latek 13?14? W realu Cie gnoją wiec próbujesz to do internetu przerzucić? szkoda że z marnym skutkiem
Pozdrawiam wszystkich fanów cięższych brzmień i woodstokowiczów.
Do zobaczenia w tym roku. Bo wszyscy wiemy że Woodstock jest boski!!
Do zobaczenia w tym roku. Bo wszyscy wiemy że Woodstock jest boski!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie