👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Krzysztof napisał/a:
Krzysztofy Rhox i W poznały kolesia który spał w toi toi i dostał za to mandat : "Picie w miejscu publicznym"
![]()
wyście wszystkie 3 poznały?

no chyba że po łudstoku to się zmieniło

byłam na woodstocku 4 razy i żadnego nie żałuję, czekam na kolejny z niecierpliwością. na hh kempa też bym pojechała jakbym miała kasę. Jak chcesz to z każdym się dogadasz ;]
bezcenne jest jechać tam, spotkać Penera wręczającego mi o 8 rano gorącą wódkę i mówiącego "odsuń się bo będę rzygał" <3
więc pozdro, bawcie się dobrze, ale ja idę spać. yo

bezcenne jest jechać tam, spotkać Penera wręczającego mi o 8 rano gorącą wódkę i mówiącego "odsuń się bo będę rzygał" <3
więc pozdro, bawcie się dobrze, ale ja idę spać. yo
Patorufka666 napisał/a:
bezcenne jest jechać tam, spotkać Penera wręczającego mi o 8 rano gorącą wódkę i mówiącego "odsuń się bo będę rzygał"
skonczmy już temat szamba, przynajmniej na tym portalu

Patorufka666 napisał/a:
Po Penerze można się naprawdę wszystkiego spodziewać. Nawet jajek

Anima napisał/a:
Przemawia przez Ciebie agresja
![]()
![]()
I głupota ;]

znam Penera za dobrze więc wiem czym to grozi, po ostatnich kilku dniach spotkania z nim nie umiem się pozbierać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie